Siirry sisältöön
Porsaan sisäfileepihvien paistaminen

Porsaan sisäfileepihvien paistaminen

Porsaan sisäfileepihvien paistamisessa on hyvä ottaa huomioon muutama seikka. Kannattaa esimerkiksi nostaa porsaan sisäfilee huoneenlämpöön noin puolituntia ennen paistoa. Toinen tällainen seikka on se, että maustaminen kannattaa tehdä vasta kuin pihvi on kypsä. Katso vinkit porsaa sisäfileepihvien paistoon kokonaisuudestaan alta.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Nosta pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Muotoile pihvit kevyesti.

 

 

2. Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja nokare voita. Kun öljyn pinta väreilee ja rasva hieman ruskistuu on pannu tarpeeksi kuuma. Pane pihvit pannulle ja käännä pihvit kun lihan pintaan nousee lihasnestettä.

 

 

3. Mausta kypsä pihvi suolalla ja pippurilla.