Porsaan ulkofileesuikaleiden marinointi
Kun porsaan ulkofileesuikaleiden marinoinnin tekee itse, niin silloin lopputuloksesta saa täysin omia makuelämyksiään vastaavan. Jos kuitenkin kaipaa marinointivinkkejä, niin alapuolella on tarjolla itämainen marinadi, joka tekee porsaan ulkofileesuikaleista herkullisen makuisia.
Katso porsaan ulkofileesuikalaiden marinointivinkit kokonaisuudessaan alta.
Valmistusohjeet:
1. Itämaisen marinadin saat kun sekoitat keskenään öljyä, teriyakikastiketta, punaviinietikkaa sekä raastettua inkivääriä, hienonnettua chiliä ja valkosipulia. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja pyöritä suikaleet kauttaaltaan marinadissa. HUOM! Marinadin ainesten tarkat määrät löydät kuvien alapuolelta.
2. Porsaan suikaleille riittää parin tunnin marinointiaika Peitä kulho ja anna marinoitua huoneenlämmössä pari tuntia. Mikäli käytät suikaleet myöhemmin, pistä kulho jääkaappiin.
Itämainen marinadi:
(riittää 1- 1 ½ kg lihaa)
1 dl öljyä
½ dl teriyaki-kastiketta
½ dl punaviinietikkaa
1 tl hienonnettua punaista chiliä
2-3 tl hienonnettua valkosipulia
1-2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl silputtua korianteria
½ tl vastajauhettua mustapippuria
1. Hienonna chili ja valkosipuli, raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset keskenään.