Bánh mi pulled porkilla
4
30min työaika + 1h 30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Pikkelikasvikset
- 1 kpl isoa porkkanaa
- 1 kpl pala (100 g) retikkaa
- 100 g kurkkua
- 3 dl valmista pikkelöintilientä (Rajamäen)
- 1.5 dl vettä
Lisäksi
- 1 kpl pitkä vehnäpatonki (n. 380 g)
- 2 kpl sipulin vartta
- 4 rkl majoneesia
- 4 rkl chilikastiketta
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun pulled pork 180g
Ohje
Valmista pikkelikasvikset. Kuori ja suikaloi porkkana ja retikka. Suikaloi myös kurkku. Sekoita kasvissuikaleet veden ja valmiin pikkelöintiliemen kanssa ja anna maustua tunnin verran. Valuta kasvikset ennen tarjoilua.
Lämmitä pulled pork airfryerissa (180 astetta 3–5 min), pannulla, uunissa tai mikrossa.
Leikkaa patonki neljään osaan ja leikkaa leipiin syvä viilto. Kastele patongit nopeasti veden alla ja lämmitä airfyerissa (180 astessa ja n. 5 min).
Levitä patonkien sisälle majoneesia. Lisää lämmintä pulled pork -nyhtöpossua, valutettuja pikkelikasviksia ja chilikastiketta. Viimeistele leivät kevätsipulilla ja korianterilla.
Vinkkejä
Kun pikkelikasvikset tekee valmiiksi jääkaappiin edellisenä päivänä, niin tästä tulee pikaruokaa!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 270 g | |
---|---|---|
Energia | 1070 kJ / 254 kcal | 2888 kJ / 686 kcal |
Rasva | 7.5 g | 20.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.3 g | 3.6 g |
Hiilihydraatit | 38.9 g | 105 g |
- josta sokereita | 19.5 g | 52.6 g |
Proteiini | 7 g | 18 g |
Ravintokuitu | 1.5 g | 4.1 g |
Suola | 1 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.