
Bánh mi pulled porkilla
Maatiaispossun pulled pork 180g1h 30min (josta aktiivista 30min)
4
Helppo
Ainekset
Pikkelikasvikset
- 1 kpl isoa porkkanaa
- 1 kpl pala (100 g) retikkaa
- 100 g kurkkua
- 3 dl valmista pikkelöintilientä (Rajamäen)
- 1.5 dl vettä
Lisäksi
- 1 kpl pitkä vehnäpatonki (n. 380 g)
- 2 kpl sipulin vartta
- 4 rkl majoneesia
- 4 rkl chilikastiketta
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun pulled pork 180g
Ohje
-
Valmista pikkelikasvikset. Kuori ja suikaloi porkkana ja retikka. Suikaloi myös kurkku. Sekoita kasvissuikaleet veden ja valmiin pikkelöintiliemen kanssa ja anna maustua tunnin verran. Valuta kasvikset ennen tarjoilua.
-
Lämmitä pulled pork airfryerissa (180 astetta 3–5 min), pannulla, uunissa tai mikrossa.
-
Leikkaa patonki neljään osaan ja leikkaa leipiin syvä viilto. Kastele patongit nopeasti veden alla ja lämmitä airfyerissa (180 astessa ja n. 5 min).
-
Levitä patonkien sisälle majoneesia. Lisää lämmintä pulled pork -nyhtöpossua, valutettuja pikkelikasviksia ja chilikastiketta. Viimeistele leivät kevätsipulilla ja korianterilla.
Vinkkejä
Kun pikkelikasvikset tekee valmiiksi jääkaappiin edellisenä päivänä, niin tästä tulee pikaruokaa!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 270 g | |
---|---|---|
Energia | 1070 kJ / 254 kcal | 2888 kJ / 686 kcal |
Rasva | 7.5 g | 20.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.3 g | 3.6 g |
Hiilihydraatit | 38.9 g | 105 g |
- josta sokereita | 19.5 g | 52.6 g |
Proteiini | 7 g | 18 g |
Ravintokuitu | 1.5 g | 4.1 g |
Suola | 1 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.