
Buffalokana-tortillapiirakka
Pizzapäivän buffalo kanamuru 100 g40min (josta aktiivista 15min)
4
Helppo
Ainekset
- 8 kpl tortillaa
- 2 tl rypsiöljyä
- 1 kpl suippopaprikaa
- 1 kpl tölkki maissia
- 1 kpl Snellman Pizzapäivän buffalo kanamuru 100 g
- 150 g cheddarjuustoraastetta
- 2 kpl kananmunaa
- 150 g ranskankermaa
- 2 kpl kevätsipulin vartta
- 1 kpl limeä
- 0.5 kpl ruukku korianteria tai lehtipersiljaa
Lisäksi
- 150 g ranskankermaa
- 230 g salsakastiketta
Ohje
-
Voitele halkaisijaltaan 27 cm kokoinen piirakkavuoka öljyllä. Taittele tortillaletut haitariksi ja asettele ne vuokaan lomittain.
-
Viipaloi paprika ja poista siemenet. Valuta maissi.
-
Yhdistä juustoraaste, kananmunat ja ranskankerma kulhossa. Lusikoi vuokaan tortillalettujen väliin.
-
Lisää paprikasuikaleet, maissi ja päällimmäiseksi kanamuru. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
-
Hienonna kevätsipuli. Halkaise lime ja viipaloi se.
- Viimeistele tortillapiirakka kevätsipulilla, limeviipaleilla ja korianterilla. Tarjoa rankankerman ja salsakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 735 kJ / 176 kcal | 2938 kJ / 704 kcal |
Rasva | 9.9 g | 39.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.9 g | 23.6 g |
Hiilihydraatit | 13.6 g | 54.6 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 8.2 g |
Proteiini | 7 g | 29 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 5 g |
Suola | 0.5 g | 2.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.