Chorizopannu uunissa

Chorizopannu uunissa 1

Chorizopannu on maukas ruoka, jossa on hieman tulista potkua. Tämä sopii hyvin satokauden illanistujaisiin.

Ainekset

  • 4 punajuurta
  • 4 porkkanaa
  • 1 bataatti
  • 1-2 sipulia
  • 2 perunaa
  • n. 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • timjamia
  • 2 pakettia Snellmanin Chorizoa
  • 1 punainen paprika

Chorizopannu uunissa — Ohje

  1. Kuori ja paloittele kasvikset.
  2. Lisää joukkoon oliiviöljy ja mausteet.
  3. Paista uunipellillä tai vuoassa 200-asteisessa uunissa n. 30 min.
  4. Paloittele Chorizot sekä paprika ja lisää ne kasvisten päälle.
  5. Kypsennä vielä toiset 30 - 40 min.
  6. Sekoita varovasti ja tarjoile.

Vinkki!

Kokeile myös nakkirisottoa, joka muuntuu moneen makuun sopivaksi.

Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit