Jauheliha-punajuurilaatikko

Jauheliha-punajuurilaatikko

Arkiruoka parhaimmillaan, punajuuri antaa jauhelihalle mukavan säväyksen. Kokeile ihmeessä!

Ainekset

  • 2 pkt Snellmanin paistijauhelihaa 400 g
  • 1 prk crème fraichea
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 tkl tomaattimurskaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 3 raakaa punajuurta
  • 2 isoa sipulia
  • ½ pieni punakaali
  • 3 pieni punakaali
  • 2 dl kermaa
  • 2,5 dl ruokakermaa, kolme juustoa
  • 150 g juustoraastetta (emmental)

Jauheliha-punajuurilaatikko — Ohje

  1. Ruskista jauheliha.
  2. Lisää tomaattimurska, Creme fraiche ja lihaliemikuutio.
  3. Anna hautua hetken. Sillä aikaa pilko ja viipaloi kasvikset.
  4. Viipaloi kesäkurpitsa, punajuuret ja sipuli.
  5. Suikaloi punakaali ja pilko valkosipulinkynnet.
  6. Lado kerros kasviksia uunivuoan pohjalle, päälle puolet jauheliha seoksesta, lisää kasviksia ja sen jälkeen loput jauhelihasta.
  7. Kaada kermat päälle.
  8. Ripottele juusto päälle vasta loppuvaiheessa, itse laitoin heti ja mielestäni tummui aika reippaasti, oli silti ihan hyvää.
  9. 175 °C noin 1 ½ tuntia (lisää juusto loppuvaiheessa)
Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit