Karamellisoitu pekoni
4
30min kokonaisaika
Helppo
Suolainen pekoni yhdistettynä makeaan luo koukuttavan makuyhdistelmän. Karamellisoitu pekoni on rapean maukas lisä kesän salaatteihin.
Ainekset
Karamellisoitu possu
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 0.5 dl ruokosokeria
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
Levitä uunipellille leivinpaperi. Nosta leivinpaperille paistoritilä ja levitä pekonit uuniritilälle.
Ripottele pekoneille ruokosokeria ja halutessasi rouhi päälle hieman mustapippuria.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia rapeiksi ja anna jäähtyä. Nauti karamellisoitu pekoni sellaisenaan tai käytä salaateissa ja leipien täytteenä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 40 g | |
---|---|---|
Energia | 1798 kJ / 431 kcal | 719 kJ / 172 kcal |
Rasva | 27.3 g | 10.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 9.1 g | 3.6 g |
Hiilihydraatit | 31.2 g | 12.5 g |
- josta sokereita | 31 g | 12.4 g |
Proteiini | 16 g | 6 g |
Ravintokuitu | 0.2 g | 0.1 g |
Suola | 2.4 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.