Siirry sisältöön
Karamellisoitu pekoni

Karamellisoitu pekoni

Kunnon pekoni 150 g

4

30min kokonaisaika

Helppo

Suolainen pekoni yhdistettynä makeaan luo koukuttavan makuyhdistelmän. Karamellisoitu pekoni on rapean maukas lisä kesän salaatteihin.

Ainekset

Karamellisoitu possu

Ohje

Levitä uunipellille leivinpaperi. Nosta leivinpaperille paistoritilä ja levitä pekonit uuniritilälle.

Ripottele pekoneille ruokosokeria ja halutessasi rouhi päälle hieman mustapippuria.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia rapeiksi ja anna jäähtyä. Nauti karamellisoitu pekoni sellaisenaan tai käytä salaateissa ja leipien täytteenä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 40 g
Energia 1798 kJ / 431 kcal 719 kJ / 172 kcal
Rasva 27.3 g 10.9 g
- josta tyydyttynyttä 9.1 g 3.6 g
Hiilihydraatit 31.2 g 12.5 g
- josta sokereita 31 g 12.4 g
Proteiini 16 g 6 g
Ravintokuitu 0.2 g 0.1 g
Suola 2.2 g 0.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle