
Karamellisoitu pekoni
30min
4
Helppo
Ainekset
Karamellisoitu possu
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 0.5 dl ruokosokeria
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
-
Levitä uunipellille leivinpaperi. Nosta leivinpaperille paistoritilä ja levitä pekonit uuniritilälle.
-
Ripottele pekoneille ruokosokeria ja halutessasi rouhi päälle hieman mustapippuria.
-
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia rapeiksi ja anna jäähtyä. Nauti karamellisoitu pekoni sellaisenaan tai käytä salaateissa ja leipien täytteenä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 40 g | |
---|---|---|
Energia | 1798 kJ / 431 kcal | 719 kJ / 172 kcal |
Rasva | 27.3 g | 10.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 9.1 g | 3.6 g |
Hiilihydraatit | 31.2 g | 12.5 g |
- josta sokereita | 31 g | 12.4 g |
Proteiini | 16 g | 6 g |
Ravintokuitu | 0.2 g | 0.1 g |
Suola | 2.4 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.