Siirry sisältöön
Kebabvartaat riisillä

Kebabvartaat riisillä

Kunnon kebabvartaat 225 g

10min

2

Helppo

Kun kaipaat nopeaa mutta maukasta arkiruokaa, tämä annos on vastaus! Snellmanin uudet, lisäaineettomat ja valmiiksi kypsät kebabvartaat tekevät ruoanlaitosta supernopeaa – vain nopea paistaminen pannulla ja kokoaminen lautaselle riittää. Raikas kreikkalaistyylinen salaatti tuo annokseen keveyttä ja väriä, kun taas täyteläinen tsatsiki ja kebabkastike viimeistelevät kokonaisuuden. Helppoa, nopeaa ja herkullista!

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon kebabvartaat 225 g
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 0.5 kpl kurkkua
  • 0.5 kpl punasipulia
  • 0.5 kpl ruukkua lehtipersiljaa
  • 100 g tsatsikia
  • 4 rkl kebabkastiketta
  • 2 tl öljyä paistamiseen
  • 1 kpl pss (à 250 g) valmisriisiä

Ohje

  1. Halkaise kirsikkatomaatit. Paloittele kurkku. Kuori ja suikaloi punasipuli. Hienonna lehtipersilja. Yhdistä kirsikkatomaatit, kurkku, punasipuli ja lehtipersilja kulhossa salaatiksi.

  2. Paista kebabvartaat öljyssä pannulla välillä käännellen.

  3. Kuumenna riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

  4. Kokoa annos. Levitä riisi lautasen pohjalle. Lisää päälle salaattia ja tsatsikia. Nosta päälle paistetut kebabvartaat ja viimeistele kebabkastikkeella.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 450 g
Energia 493 kJ / 118 kcal 2217 kJ / 531 kcal
Rasva 6.3 g 28.4 g
- josta tyydyttynyttä 2.3 g 10.3 g
Hiilihydraatit 9.6 g 43.2 g
- josta sokereita 1.6 g 7.4 g
Proteiini 5 g 23 g
Ravintokuitu 1.2 g 5.5 g
Suola 0.7 g 3.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kun kaipaat nopeaa mutta maukasta arkiruokaa, tämä annos on vastaus! Snellmanin uudet, lisäaineettomat ja valmiiksi kypsät kebabvartaat tekevät ruoanlaitosta supernopeaa – vain nopea paistaminen pannulla ja kokoaminen lautaselle riittää. Raikas kreikkalaistyylinen salaatti tuo annokseen keveyttä ja väriä, kun taas täyteläinen tsatsiki ja kebabkastike viimeistelevät kokonaisuuden. Helppoa, nopeaa ja herkullista!

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle