
Kebabvartaat riisillä
Kunnon kebabvartaat 225 g10min
2
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon kebabvartaat 225 g
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 0.5 kpl kurkkua
- 0.5 kpl punasipulia
- 0.5 kpl ruukkua lehtipersiljaa
- 100 g tsatsikia
- 4 rkl kebabkastiketta
- 2 tl öljyä paistamiseen
- 1 kpl pss (à 250 g) valmisriisiä
Ohje
-
Halkaise kirsikkatomaatit. Paloittele kurkku. Kuori ja suikaloi punasipuli. Hienonna lehtipersilja. Yhdistä kirsikkatomaatit, kurkku, punasipuli ja lehtipersilja kulhossa salaatiksi.
-
Paista kebabvartaat öljyssä pannulla välillä käännellen.
-
Kuumenna riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Kokoa annos. Levitä riisi lautasen pohjalle. Lisää päälle salaattia ja tsatsikia. Nosta päälle paistetut kebabvartaat ja viimeistele kebabkastikkeella.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 450 g | |
---|---|---|
Energia | 493 kJ / 118 kcal | 2217 kJ / 531 kcal |
Rasva | 6.3 g | 28.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.3 g | 10.3 g |
Hiilihydraatit | 9.6 g | 43.2 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 7.4 g |
Proteiini | 5 g | 23 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 5.5 g |
Suola | 0.7 g | 3.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.