Kirsikkamarinadi
12
Kirsikkainen marinadi lihalle. Tässä yhdistelmässä on sopivassa suhteessa suolaista ja makeaa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä! Ota kokeiluun ja nauti.
Ainekset
- 2 dl kirsikoita
- 50 g voita
- 1 tl suolaa
- 1 tl pippuria
- 2 valkoispulinkynttä
- 0.5 dl ketsuppia
- 1 dl vettä
- 0.5 dl omenaviinietikkaa
- 0.5 dl ruokosokeria
- 2 rkl sinappia
- 3 rkl Worcestershire-kastiketta
Ohje
Poista kirsikoista siemenet ja halkaise kirsikat. Keitä kirsikoita voissa miedolla lämmöllä noin 5 min.
Lisää muut ainekset ja anna porista puoli tuntia. Halutessasi voit laittaa hieman jäähtyneen marinadin monitoimikoneeseen ja ajaa tasaiseksi.