Siirry sisältöön
Kunnon pyttipannu

Kunnon pyttipannu

4

Kevyempi ja värikkäämpi vaihtoehto perinteiselle pyttipannulle: herkullinen Kunnon lenkkimakkara-kasvispannu! Tämä resepti oli mukana Kunnon lenkkimakkara -reseptihaasteessa 2013, ja on Cebicin keittiössä -blogin tekemä.

Ainekset

  • 2 suolakurkkua
  • 1 pkt Kunnon lenkkimakkara 450 g
  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • 1 parsakaali
  • 2 rkl voita (tai rypsiöljyä)
  • 1 ripaus suolaa
  • muutama rouhaisu mustapippuria
  • 4 kanamunaa

Ohje

Kuutioi lenkkimakkara mukavan kokoisiksi kuutioiksi

Lohko kukkakaali ja parsakaali pieniksi suupalan kokoisiksi kukinnoiksi

Kuumenna paistinpannu ja paista lenkkimakkara tummaksi ja rapeaksi omassa rasvassaan

Kuumenna wokissa tai isossa kasarissa nokare voita ja paista kaalien kukinnot nopeasti siten, että kukinnot saavat hieman väriä, mutta säilyttävät vielä purutuntuman

Sekoita lenkkikuutiot kaalien joukkoon, mausta ripauksella suolaa ja pippuria, kuumenna ja tarkista maku – lisää tarvittaessa mausteita

Paista kananmunat lettupannulla, jätä keltuaiset kokonaisiksi ja keskeltä hieman valuviksi

Leikkaa suolakurkku pitkittäin veneiksi

Annostele lautasille lenkkimakkara-kasvispannua, asettele kananmunat annosten päälle ja viimeistele annokset muutamalla suolakurkkuveneellä. Tarjoile välittömästi.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle