Lämpimät voileivät

Varma smörgåsar 1

Näiden lämpimien voileipien kasaamisessa vain mielikuvitus on rajana. Täytteeksi kelpaa kokolihaleikkeleiden tai nakkien lisäksi esimerkiksi grillattu kebab tai valmiit kinkkusuikaleet. Leipiin voi hyödyntää hävikkiuhan alla olevat juuston jämät ja hieman jo nahistuneen paprikan. Jokainen ruokailija voi myös halutessaan tehdä juuri itselleen mieluisan leivän. Taiteile siis kokoelma erilaisia herkkuleipiä ja kasaa perhe tai ystävät yhteisen iltapalan ääreen!

Lämpimät voileivät soveltuvat hyvin myös lasten kanssa tehtäviksi. Kunnon ateriankin leivistä saa, kun tarjoilee niitä esimerkiksi kasvissosekeiton kera.

4 15 min

Ainekset

  • 8 viipaletta leipää
  • levitettä
  • 150 g leikkeleitä tai nakkeja
  • 100 g raastettua juustoa
  • tomaattia tai paprikaa

Lämpimät voileivät — Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 ˚C asteeseen. Asettele leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kevyesti. Lisää päälle esimerkiksi kuutioituja leikkeleitä tai nakkipaloja, juustoa raasteena, viipaleina tai kuutioina, sekä tomaattia, paprikaa tai kirsikkatomaatteja viipaloituna.
  2. Paista uunin keskitasolla n. 5 – 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Koristele halutessasi basilikalla tai persiljalla.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit