Makkaracassoulet

Makkaracassoulet 1

Tämä resepti oli mukana All Natural -reseptikilpailussa, jossa haastoimme 9 ruokabloggaajaa kehittämään oman, täysin lisäaineettoman reseptin valitsemastaan All Natural -tuotteesta. Tämän reseptin teki Nautiskellen.

4

Ainekset

  • 2 varsisellerin vartta
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 sipuli
  • 3 porkkanaa
  • oliiviöljyä
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 3 dl hyvää lihalientä
  • 1 prk voipapuja
  • nippu timjamia
  • 2 laakerinlehteä
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 pkt Snellmanin All Natural Chorizoa

Makkaracassoulet — Ohje

  1. Aloita cassouletin valmistaminen pilkkomalla ainekset. Hienonna ensin varsisellerin varret. Kuori ja pilko valkosipulin kynnet, sipuli ja porkkanat. Nosta valurautapata liedelle lämpenemään, lorauta pohjalle reilusti oliiviöljyä. Lisää sitten joukkoon hienonnetut kasvikset ja paahda niihin tumma pinta. Halkaise kasvisten paahtuessa kirsikkatomaatit ja heitä ne lopuksi sekaan. Kun tomaatit ovat hiukan pehmenneet, lisää lihaliemi ja voipavut. Sido timjamin oksista nippu ja laita se pataan. Mausta pata parilla laakerinlehdellä ja suolalla sekä pippurilla.
  2. Ruskista makkarat paistinpannulla oliiviöljyssä ja laita pataan. Hauduta pataa uunissa 200 asteessa 45 minuutista tuntiin ilman kantta niin, että neste keittyy hieman kasaan. Viimeistele annokset tuoreella timjamilla ja tarjoa pata hyvän vaalean leivän kera.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä