Siirry sisältöön
Ndujapannupizza

Ndujapannupizza

Pizzapäivän ndujamuru 100 g

1h 50min (josta aktiivista 20min)

2

Helppo

Mausteinen ja mehevä pannupizza helposti kotona! Uusi Pizzapäivän ndujamuru tuo tähän pannupizzaan reilusti makua ja sopivaa tulisuutta. Paksu ja mehevä pohja saa pintaansa lisäksi reilun kerroksen cheddarjuustoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja mehukkaita kasviksia. Uunissa pizza kypsyy kullanruskeaksi ja saa juuri sopivasti rapeutta. Hunaja ja tuore basilika viimeistelevät makumaailman, jossa mausteinen, suolainen ja makea täydentävät toisiaan – täydellinen pannupizza rentoon viikonloppuhetkeen.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Pizzapäivän ndujamuru 100 g
  • 200 g tomaattisosetta
  • 150 g cheddarjuustoraastetta
  • 1 kpl mozzarellajuustoa (á 125 g)
  • 0.5 kpl punasipulia
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl öljyä vuoan voiteluun
  • 1 rkl hunajaa
  • 0.5 kpl ruukkua basilikaa
Pohja
  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kuivahiivaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ohje

  1. Valmista pohja. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, kuivahiiva, suola ja sokeri. Lisää 42-asteinen vesi ja 2 rkl oliiviöljyä. Vaivaa taikinaa 5 minuuttia. Taikina saa jäädä hieman löysäksi. Valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä ja peitä taikina kelmulla. Anna taikinan nousta huoneenlämmössä noin tunti.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Viipaloi kirsikkatomaatit. Viipaloi mozzarellajuusto.
  3. Voitele ø 26 cm pyöreä pizzapannu tai metallinen uunivuoka öljyllä. Siirrä taikina vuokaan ja painele se tasaiseksi. Käytä apuna tarvittaessa öljyä.
  4. Levitä pohjalle cheddarjuustoraaste. Lisää juustoraasteen päälle tomaattikastike, viipaloitu mozzarella, punasipuli, ndujamuru, kirsikkatomaatit.
  5. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
  6. Viimeistele pizza hunajalla ja basilikanlehdillä.
Vinkkejä

Pelti ja leivinpaperi uunin pohjalle, pizzasta valuu helposti nesteitä yli reunojen.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos g
Energia 947 kJ / 227 kcal 0 kJ / 0 kcal
Rasva 12.7 g 0 g
- josta tyydyttynyttä 5 g 0 g
Hiilihydraatit 17.3 g 0 g
- josta sokereita 3.5 g 0 g
Proteiini 10 g 0 g
Ravintokuitu 1.3 g 0 g
Suola 0.8 g 0 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Mausteinen ja mehevä pannupizza helposti kotona! Uusi Pizzapäivän ndujamuru tuo tähän pannupizzaan reilusti makua ja sopivaa tulisuutta. Paksu ja mehevä pohja saa pintaansa lisäksi reilun kerroksen cheddarjuustoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja mehukkaita kasviksia. Uunissa pizza kypsyy kullanruskeaksi ja saa juuri sopivasti rapeutta. Hunaja ja tuore basilika viimeistelevät makumaailman, jossa mausteinen, suolainen ja makea täydentävät toisiaan – täydellinen pannupizza rentoon viikonloppuhetkeen.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle