
Ndujapannupizza
Pizzapäivän ndujamuru 100 g1h 50min (josta aktiivista 20min)
2
Helppo
Mausteinen ja mehevä pannupizza helposti kotona! Uusi Pizzapäivän ndujamuru tuo tähän pannupizzaan reilusti makua ja sopivaa tulisuutta. Paksu ja mehevä pohja saa pintaansa lisäksi reilun kerroksen cheddarjuustoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja mehukkaita kasviksia. Uunissa pizza kypsyy kullanruskeaksi ja saa juuri sopivasti rapeutta. Hunaja ja tuore basilika viimeistelevät makumaailman, jossa mausteinen, suolainen ja makea täydentävät toisiaan – täydellinen pannupizza rentoon viikonloppuhetkeen.
Ainekset
- 1 kpl Snellman Pizzapäivän ndujamuru 100 g
- 200 g tomaattisosetta
- 150 g cheddarjuustoraastetta
- 1 kpl mozzarellajuustoa (á 125 g)
- 0.5 kpl punasipulia
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 rkl öljyä vuoan voiteluun
- 1 rkl hunajaa
- 0.5 kpl ruukkua basilikaa
Pohja
- 3.5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl kuivahiivaa
- 0.5 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 2 dl vettä
- 3 rkl oliiviöljyä
Ohje
- Valmista pohja. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, kuivahiiva, suola ja sokeri. Lisää 42-asteinen vesi ja 2 rkl oliiviöljyä. Vaivaa taikinaa 5 minuuttia. Taikina saa jäädä hieman löysäksi. Valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä ja peitä taikina kelmulla. Anna taikinan nousta huoneenlämmössä noin tunti.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Viipaloi kirsikkatomaatit. Viipaloi mozzarellajuusto.
- Voitele ø 26 cm pyöreä pizzapannu tai metallinen uunivuoka öljyllä. Siirrä taikina vuokaan ja painele se tasaiseksi. Käytä apuna tarvittaessa öljyä.
- Levitä pohjalle cheddarjuustoraaste. Lisää juustoraasteen päälle tomaattikastike, viipaloitu mozzarella, punasipuli, ndujamuru, kirsikkatomaatit.
- Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
- Viimeistele pizza hunajalla ja basilikanlehdillä.
Vinkkejä
Pelti ja leivinpaperi uunin pohjalle, pizzasta valuu helposti nesteitä yli reunojen.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos g | |
---|---|---|
Energia | 947 kJ / 227 kcal | 0 kJ / 0 kcal |
Rasva | 12.7 g | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 5 g | 0 g |
Hiilihydraatit | 17.3 g | 0 g |
- josta sokereita | 3.5 g | 0 g |
Proteiini | 10 g | 0 g |
Ravintokuitu | 1.3 g | 0 g |
Suola | 0.8 g | 0 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Mausteinen ja mehevä pannupizza helposti kotona! Uusi Pizzapäivän ndujamuru tuo tähän pannupizzaan reilusti makua ja sopivaa tulisuutta. Paksu ja mehevä pohja saa pintaansa lisäksi reilun kerroksen cheddarjuustoa, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja mehukkaita kasviksia. Uunissa pizza kypsyy kullanruskeaksi ja saa juuri sopivasti rapeutta. Hunaja ja tuore basilika viimeistelevät makumaailman, jossa mausteinen, suolainen ja makea täydentävät toisiaan – täydellinen pannupizza rentoon viikonloppuhetkeen.