Siirry sisältöön
Quattro Stagioni -peltipizza

Quattro Stagioni -peltipizza

Pizzapäivän buffalo kanamuru 100 g

1h 25min (josta aktiivista 25min)

4

Helppo

Tämä peltipizza on täydellinen ratkaisu, kun koko perhe haluaa pizzaa, mutta jokaisella on omat suosikkinsa. Pohja valmistuu helposti ja kohoaa uunissa meheväksi, ja sen päälle mahtuu neljä erilaista makumaailmaa – tulinen ndujamuru ja oliivit, klassinen kinkku-ananas, raikas buffalokana-pinaatti sekä makean suolainen päärynä-pekoniyhdistelmä. Uudet Pizzapäivän tuotteet on pakattu käteviin 100 g pusseihin, joten jokainen voi valita omat täytteensä ilman hävikkiä. Lopputulos on yksi suuri, herkullinen pellillinen pizzaa, joka riittää koko porukalle.

Ainekset

Pohja
  • 12 g tuorehiivaa
  • 2.5 dl vettä
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ohje

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri, suola ja jauhot. Vaivaa taikinaa hetki ja lisää 2 rkl öljyä. Jatka vaivaamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes taikina ei tartu kulhon reunoihin. Lisää jauhoja tarvittaessa.

  2. Öljyä taikinan pinta, peitä kulho kelmulla ja siirrä se jääkaappiin vähintään 12 tunniksi tai yön yli.

  3. Kaulitse taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi, käytä tarvittaessa jauhoja apuna ja nosta pohja uunipellille. Painele taikina lopuksi käsillä reunoille asti. Peitä pelti leivinliinalla ja anna kohota puoli tuntia.

  4. Halkaise päärynä poista siemenet ja viipaloi se.

  5. Levitä pohjan päälle vastakkaisiin kulmiin neliön muotoon tomaattikastiketta ja jäljelle jääneisiin ranskankermaa. Lisää kaikkien pohjien päälle juustoraastetta.

  6. Lisää yhden tomaattipohjan päälle ndujamuru ja oliivit. Lisää toisen tomaattipohjan päälle kinkkulastu ja ananaspalat.

  7. Lisää yhden ranskankermapohjan päälle babypinaatti ja buffalokanamuru. Lisää toiseen ranskankermapohjaan päärynäviipaleet ja pekonilastut.

  8. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

  9. Viimeistele pizza tuoreella rucolalla ja basilikalla. Lisää mustapippuria halutessasi.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos g
Energia 869 kJ / 208 kcal 0 kJ / 0 kcal
Rasva 11.7 g 0 g
- josta tyydyttynyttä 5 g 0 g
Hiilihydraatit 15 g 0 g
- josta sokereita 2.5 g 0 g
Proteiini 9 g 0 g
Ravintokuitu 1.3 g 0 g
Suola 1.1 g 0 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Tämä peltipizza on täydellinen ratkaisu, kun koko perhe haluaa pizzaa, mutta jokaisella on omat suosikkinsa. Pohja valmistuu helposti ja kohoaa uunissa meheväksi, ja sen päälle mahtuu neljä erilaista makumaailmaa – tulinen ndujamuru ja oliivit, klassinen kinkku-ananas, raikas buffalokana-pinaatti sekä makean suolainen päärynä-pekoniyhdistelmä. Uudet Pizzapäivän tuotteet on pakattu käteviin 100 g pusseihin, joten jokainen voi valita omat täytteensä ilman hävikkiä. Lopputulos on yksi suuri, herkullinen pellillinen pizzaa, joka riittää koko porukalle.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle