Siirry sisältöön
Pekoniburgeri

Pekoniburgeri

Burgerjauheliha 20 % 650 g

6

25min työaika + 25min kokonaisaika

Helppo

Pekoni ja munat mielletään usein aamupalaksi, mutta ne muodostavat oivan makuparin myös burgerin välissä! Briossisämpylän väliin sujahtaa vielä mehevä naudanlihapihvi Snellmanin burgerjauhelihasta ja sipaisu aiolia. Tämä burgeri ei jätä nälkäiseksi!

Ainekset

Pekoniburgeri

Ohje

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Leikkaa Burgerjauheliha kuuteen osaan (1,5 viivanväliä per pihvi). Muotoile pihveistä hieman sämpylää suurempia ja tee keskelle pieni painauma. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 2 – 5 minuuttia per puoli pihvin paksuudesta ja lämptilasta riippuen.

Kuori ja pilko punasipuli ohuiksi renkaiksi.

Paista kanamuna, jätä mielellään keltuainen valuvaksi. Paista tai grillaa pekonit rapeiksi.

Lämmitä sämpylät pakkauksen ohjeen mukaisesti. Laita aiolia sämpylän alaosalle, sitten pihvi, paistettu pekoni, punasipulirenkaat, paistettu kananmuna ja kansi päälle. Nauti!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 1587 kJ / 382 kcal 3492 kJ / 840 kcal
Rasva 26.5 g 58.3 g
- josta tyydyttynyttä 8.4 g 18.6 g
Hiilihydraatit 15.7 g 34.5 g
- josta sokereita 2.1 g 4.7 g
Proteiini 18 g 40 g
Ravintokuitu 1.3 g 2.9 g
Suola 0.7 g 1.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle