Siirry sisältöön
Sweet and sour possu

Sweet and sour possu

Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut Shanghai sizzle 350 g

25min

4

Helppo

Helppoa ja herkullista, rapeaa ja ravitsevaa! Tämä herkkuannos voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta valmistuu hetkessä. Yrteillä maustettu riisi, raikas jugurttikastike ja pikamarinoitu sipuli saavat seurakseen Snellmanin uudet, Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut! Täydellisen rapeat ja mehevät lastut kypsyvät kätevästi airfryerissa tai pannulla, ja makean tulinen Shanghai sizzle -kastike kruunaa makunautinnon.

Ainekset

Riisi
  • 3 dl täysjyväriisiä
  • 6 dl kanalientä
  • 0.5 kpl ruukkua ruohosipulia
  • 0.5 kpl ruukkua korianteria
Kastike
  • 0.5 kpl isoa makeaa sipulia
  • 1 kpl sitruunaa
  • 200 g turkkilaista jogurttia (10%)
  • 0.5 kpl ruukkua ruohosipulia
  • 0.5 kpl ruukkua korianteria
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.3 tl rouhittua mustapippuria
Marinoitu sipuli
  • 0.5 kpl isoa makeaa sipulia
  • 1 kpl sitruunaa
  • 0.3 tl suolaa
  • 0.3 tl sokeria

Ohje

  1. Valmista riisi. Huuhtele riisi juoksevan kylmän veden alla siivilässä, kunnes riisin läpi tuleva vesi on puhdasta. Lisää kanaliemi kattilaan, lämmitä kiehuvaksi ja lisää joukkoon riisi. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan (noin 15 minuuttia) raollaan olevan kannen alla, kunnes neste on imeytynyt riisiin ja riisi on kypsää. Hienonna yrtit ja lisää kypsän riisin joukkoon.

  2. Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi sekä makea sipuli. Hienonna ruohosipuli ja korianteri. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää kaikki kastikkeen raaka-aineet kulhoon, sekoita ja jätä maustumaan.

  3. Valmista marinoidut sipulit. Leikkaa makea sipuli puolikuun muotoisiksi. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää kaikki raaka-aineet pieneen kulhoon, sekoita ja jätä maustumaan siksi aikaa kun valmistat fileelastut.

  4. Kypsennä Shanghai sizzle fileelastut airfryerissa (180 astetta ja 8 min). Sekoita Shanghai sizzle -pakkauksessa mukana tullut kastike kypsien fileelastujen joukkoon.

  5. Tarjoile fileelastut yrttimaustetun riisin, jogurttikastikkeen ja marinoidun sipulin kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 520 kJ / 124 kcal 2081 kJ / 494 kcal
Rasva 3.6 g 14.6 g
- josta tyydyttynyttä 1.4 g 5.7 g
Hiilihydraatit 17 g 68 g
- josta sokereita 2.3 g 9.1 g
Proteiini 5 g 21 g
Ravintokuitu 1 g 4.2 g
Suola 1.2 g 4.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Helppoa ja herkullista, rapeaa ja ravitsevaa! Tämä herkkuannos voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta valmistuu hetkessä. Yrteillä maustettu riisi, raikas jugurttikastike ja pikamarinoitu sipuli saavat seurakseen Snellmanin uudet, Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut! Täydellisen rapeat ja mehevät lastut kypsyvät kätevästi airfryerissa tai pannulla, ja makean tulinen Shanghai sizzle -kastike kruunaa makunautinnon.

Kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle