Siirry sisältöön
Uutta jouluruokaa Herra Snellmanilta

Uutta jouluruokaa Herra Snellmanilta

Hyvää jouluruokaa ei ole koskaan liikaa, etenkin mitä tulee vaihtoehtoihin. Perinteinen kinkku ja laatikot ovat monessa kodissa vuodesta toiseen sitä suosituinta jouluruokaa, mutta miksipä sitä ei voisi tarjota jotain uutta myös joulupöydässä.

Tänä jouluna voimmekin ylpeinä esitellä neljä juuri joulupöytään sopivaa tuotetta. Yksi näistä joulutuotteistamme on muuten vanha tuttu jo aikaisemmilta vuosilta ja sitä onkin jo kovasti odotettu takaisin valikoimaan.

Ja mikäli haluat kokeilla jotain uutta myös pääruoaksi, kannattaa vilkaista blogistamme oiva esimerkki siitä, miten loihtia hieman erilainen joulumenu. Ja reseptisivuiltamme löydät myös monta klassista jouluruokaa.

Myös makkara voi olla jouluruokaa

Entisaikaan etenkin itse tehdyt makkarat ovat olleet olennainen osa joulupöytää, mutta kinkku ja kala tuntuvat vähitellen syrjäyttäneen ne. Viime vuosina makkarat ovat kuitenkin jälleen yleistyneet myös osana jouluruokaa.

Meillä Snellmanilla onkin jo pitkään ollut tarjota joulupöytään aivan erityinen makkara, nimittäin Juhla Braunschweig. Perinteikäs Juhla Braunschweig on meetvurstien mestarin taidonnäyte, joka on nyt vuoden tauon jälkeen palannut jouluvalikoimaamme. Joulupöydän lisäksi se sopii erinomaisesti pikkusuolaiseksi vaikkapa uuden vuoden illanistujaisiin. Tai miksipä ei haukkaisi pientä palaa Braunschweigiä vielä aattoillan hiljennyttyä, kun on koko päivän nauttinut laatikoita ja muuta tuttua jouluruokaa.

Joulumakkara puolestaan on aivan uusi tuote, jonka kehitimme nimensä mukaisesti osaksi monien makujen jouluruokaa. Herra Snellmanin Joulumakkara valmistetaan perinteisellä wanhanajan reseptillä ja perinteitä kunnioittaen. Joulumakkara on sopivan mausteinen ja sisältää paljon lihaa, mikä takaa makkaran mehevyyden.

Juhla Braunschweig ja Joulumakkara

Joulupöydän maksatuotteet

Maksapasteija ja maksapatee sopivat erinomaisesti joululimpun kanssa nautittavaksi ja niinpä ne ovat monessa kodissa olennainen osa jouluruokaa. Tänä vuonna valikoimastamme löytyy kaksi uutta ja erityisesti juuri joulupöytään kehitettyä tuotetta.

Kuten jo nimestäkin on helppo päätellä, kruunaa Juhlava maksapasteija myös joulupöydän. Olemme käyttäneet tämän pehmeän ja erityisen makoisan maksapasteijan valmistukseen aitoa kermaa, joka tuo pasteijaan myös oman herkullisen makuvivahteensa. Reilun kokoisesta Juhlavasta maksapasteijasta riittää herkuteltavaa isommallekin seurueelle ja siitä on helppo leikata tarjolle sopivia paloja.

Viipaloitu maalaismaksapatee on rakenteeltaan herkullisen rouhea, sillä lisäsimme siihen maukkaita lihanpaloja. Täyteläinen maalaismaksapatee valmiine viipaleineen on helppo asettaa tarjolle juhlavampaankin pöytään.

Juhlava maksapasteija ja viipaloitu maalaismaksapatee