Maatiaispossun sisäfilee
”Mausta porsaan sisäfilee grillimausteella, kääri folioon, laita paketti grilliin tai uuniin, kypsennä ja tarjoile. Helppoa kuin mikä!” – Annika, pakkaaja
Lihapitoisuus
100 %
Paino
600 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 480kJ/115kcal
Rasva: 2.80g
- josta tyydyttynyttä: 1.40g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 22.00g
Suola: 0.20g
Laktoosi: 0.00g / 100g
Ainekset
Suomalainen porsaanliha.
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Mausta liha mielesi mukaan. Ruskista pinnat kuumalla pannulla ja aseta paistomittari lihan keskelle. Paista 175 ˚C uunissa n. 40 min, kunnes sisälämpötila on 72 ˚C. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
Ominaisuudet
- Ei lisättyä fosfaattia
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Lisäaineeton
- Maidoton
- Runsasproteiininen
“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”
Robert, tuotekehittäjä
Lisää arvio