Siirry sisältöön
Roland Snellman studio

Avoin kirje toimitusjohtajaltamme Roland Snellmanilta

Rakkaat ystävät, tänään heräsin helpottuneena, ylpeänä ja kiitollisena. Viime viikkoina perheyrityksemme kriiseihin varautumista ja reagointikykyä on koeteltu. Horjahdimme, mutta emme kaatuneet.

Elokuun lopussa Pietarsaaren toimipistettämme koetteli useiden positiivisten tartuntojen, altistumisten ja karanteenien suma. Tapahtumien vyöry oli nopeaa, osin ennalta-arvaamatonta ja käsittämättömän haastavaa. Ajoittain satakunta työpistettä oli Kuusisaaressa tyhjillään.

Tilanne vaikutti koko tuotantoketjuumme – tiloilta kauppojen hyllyille.

Koronatilanne alueellamme on edelleen vakava, mutta Snellmanin lihanjalostuksen tilanne on kehittynyt sen verran positiiviseen suuntaa, että näin ennen viikonloppua on syytä vetää hetki henkeä ja vilkaista taaksepäin.

Olemme käyneet myrskyn läpi yhdessä ja haluan antaa suurimman kiitokseni osaavalla ja sitoutuneelle henkilökunnalle. Olette jälleen kerran venyneet äärimmillenne. Se, että olette kulkeneet ”toisenkin virstan” työnantajanne vuoksi ei ole itsestäänselvyys. Sen vuoksi kokemani ylpeys ja ilo vieläkin konkreettisempaa.

Myös tuottajamme ja asiakkaamme ovat olleet ymmärtäväisiä meitä kohtaa näinä koetuksen viikkoina. Suomalainen elintarvikeketju on vain yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki ja Atrialla ja HK:lla työskentelevien ystäviemme solidaarisuus vaikeuksiemme keskellä lämmittää sydäntäni pitkään.

Yhteistyössä Pietarsaaren sosiaali- ja terveysviranomaisten kanssa olemme avoimesti ja tehokkaasti toimineet tilanteen helpottamiseksi ja kantaneet kortemme kekoon rokotuskattavuuden ja -tahdin nostamiseksi alueellamme.

Pandemia leimaa vielä toimintaamme ja tiellä kohti uutta normaalia on vielä monta mutkaa, joita emme ehkä vielä tänään näe.

Mutta tänään voimme kuitenkin hengähtää, pohtia kokemaamme ja olla kiitollisia. Vanha sananlasku sanoo: ”hädässä ystävä tunnetaan” ja juuri tänään koen luottamuksen, turvallisuuden ja aidon yhteyden tunteita.

Tuhannet kiitokset avustanne ja tuestanne.

perjantaina 24. syyskuuta 2021
Roland Snellman