Siirry sisältöön
Herra Snellman lanseeraa Street Food kanalastut – tehdään kokonaan ilman nitriittiä

Herra Snellman lanseeraa Street Food kanalastut – tehdään kokonaan ilman nitriittiä

Syksyn kynnyksellä Herra Snellman tuo markkinoille kaksi uutuutta, joiden tarkoitus on helpottaa arjen ruoanlaittoa ja tuoda monipuolisia vaihtoehtoja kansakuntamme kotikokeille. Kanalastuja Pietarsaaressa on haluttu valmistaa jo pitkään, ja nyt niitä vihdoin saa kaupasta.

Syyskuun alusta kaupasta löytyy kaksi tuotetta, Street Food kanalastu ja Street Food Taco kanalastu, molemmat 200 gramman pusseissa.

– Kanalastuista olemme haaveilleet jo melkein viisi vuotta. Saimme inspiraation aikoinaan Brittein saarilta, mutta vasta hiljattain olemme pystyneet luomaan oikeat edellytykset niiden valmistuksen aloittamiselle, paljastaa pitkän linjan tuotekehittäjä Ove Snellman.

Vähemmän lisäaineita

Vastaavan tyyppisiä, kypsiä tuotteita löytyy markkinoilta yhä enenevässä määrin. Street Food kanalastuissa Snellmanin kädenjälki näkyy erityisesti siinä, että lisäaineita on vähemmän.

– Ruuanlaittoon suunnatut komponentit ovat vahvasti kasvava segmentti ja myös broilerinlihan kulutus kehittyy. Meillä on vahva usko meidän omaan tuotteeseemme, jonka uniikkina ominaisuutena on mainittava nitriitittömyys, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo.

Kokeile Herra Snellmanin uusia kanalastuja – tacomausteisena tai ilman!

Sekä kanalastut että taco kanalastut ottavat luonnollisen paikkansa Street Food -tuoteperheessä. Snellmanin ja Fazerin Street Food -tuotteet on helppo tunnistaa yhtenäisestä urbaanista, mustavalkoisesta pakkausilmeestä ja niitä voi yhdistellä monin eri tavoin.

Uutuus tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia

Kanalastuissa on proteiinia 23 g / 100 g tuotetta, joten ne sopivat mainiosti osaksi treenaavan ruokavaliota.

Itse lastujen helppous viehättää, ja tuotekehityksessä ollaan erittäin innostuneita uutuuksien tarjoamista mahdollisuuksista.

–Itse käytän näitä kylmänä salaatin kanssa, täytteenä pizzan päällä tai paistettuna burritojen, wrapsien tai tacojen välissä. Olen myös ehtinyt popsia näitä pieneen napostelunälkään ihan sellaisenaan, paljastaa tuotekehityspäällikkö Kai Meyer.

Uutuuksia herra Snellmanilta, syyskuu 2020: