Siirry sisältöön
Snellman Project Liv Arenan kumppaniksi

Snellman Project Liv Arenan kumppaniksi

Elintarvikekonserni Snellman ja Project Liv Arena aloittavat yhteistyön. Snellman liittyy stadionin ”It’s Cool to Care”-kumppaniksi.

– Meille yrityksenä tuntuu tärkeältä olla mukana luomassa lähialueellemme hyvinvointia eri muodoissa. Kun Project Liv tuli mukaan kuvioihin oli helppo todeta että ”Yes! Tässä me haluamme olla mukana”, toteaa Snellmanin lihanjalostuksen toimitusjohtaja Roland Snellman.

Snellmanin ja stadionyhtiön yhteistyö keskittyy elintarvikekonsernin avainosaamiseen eli ruokaan. Yhteistyö avaa Snellmanille paikallistasolla uusia mahdollisuuksia.

– Voimme työstää erilaisia ruokapalvelun malleja, testata ja saada palautetta uusista tuotteista ja tarjota Pietarsaaren seudun ihmisille korkealaatuista, kotimaista ruokaa eri otteluissa ja tapahtumissa. Tämä on meille yrityksenä erittäin arvokasta, toteaa Snellmanin Ready Meals-liiketoiminnan toimitusjohtaja Tommy Snellman.

Stadionyhtiö Jeppis Stadion Oy päätti kesäkuussa lahjoittaa uuden jalkapallostadionin nimen hyväntekeväisyysjärjestö Project Liv ry:lle. Yhdistyksen perustaja Nina Brännkärr-Friberg on tyytyväinen, Snellmanin tullessa mukaan stadionin ensimmäiseksi ”It’s Cool to Care”-kumppaniksi.

– Tuntuu mahtavalta! Me haluamme stadionprojektin kautta korottaa profiiliamme kansallisesti, ja Snellmanin mukaantulo tuo siihen vakautta. Olemme Snellmanin kanssa saaneet huomata pitkän yhteisen matkamme ja yhteisten arvojemme kautta, miten antamisen ja auttamisen ilo leviää positiivisella tavalla.

– Meille tärkeintä koko projektissa on kuitenkin se, että saamme näkyvyyttä kaikille sankareille – niin kentällä pelaaville, kuin erityisesti niille pienille taistelijoille, jotka käyvät läpi toisenlaisia kamppailuja. Stadionin nimi tuo heidät esille ja muistuttaa heistä. Näin heistä tulee osa jotakin suurempaa ja se antaa heille toivoa. Yritysten sitoutuminen on avainasemassa pystyäksemme toteuttamaan tätä unelmaa, toteaa Brännkärr-Friberg.

Pietarsaareen nouseva jalkapallostadionin on tarkoitus valmistua vuoden 2022 aikana. Lue lisää osoitteessa www.projectlivarena.fi.

Havainnekuvat: Project Liv Arena, stadionyhtiö Jeppis Stadion Ab.