Siirry sisältöön

Snellmanilta uudet salamit, pihvit ja ylikypsät grillituotteet: ”Kesä on jo nurkan takana ja grillikausikin on jo avattu”

Kesäkausi tuo jälleen mukanaan laajasti uutuuksia Pietarsaaresta. Ulkokeittiön kokeiluhaluiselle kotikokille löytyy testattavaa monessa eri muodossa.

Snellmanin uudet salamit sopivat antipastoksi, pizzan päälle, leivälle ja ruuanlaittoon. Erityisesti kotona tehty pizza on nousut vahvaksi ilmiöksi.

– Yksi vaihe, jossa ei kannata tinkiä on raaka-aineen valita, ja tälle kesäkaudelle halusimmekin tuoda markkinoille laadukkaat ja maultaan erinomaiset salamit, toteaa tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo.

Salamiperheen kova kolmikko – Chorizo, Pepperoni ja Milano.

Maukkaaseen chiliin ja paprikaan nojaava Chorizo on erittäin korkealaatuinen salami, jossa juuri chorizolle tyypilliset isot rasvapartikkelit mehevöittävät salamia ja tuovat ruokaan kuin ruokaan täyteläisen lisän.

Italialaishenkisessä Milano salamissa korostuvat erittäin syvät ja aromaattiset maut, jotka syntyvät laadukkaiden mausteiden ja ilmakuivauksen tuloksena.

Perinteinen Pepperoni liittyy salamien tuoteperheeseen pakkausuudistuksen myötä.

Kaikki Snellmanin salamit tehdään Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.

Uusi täyteläinen Cheddar grillimakkara

Suussa sulavan särmikäs kotimainen cheddarjuusto yhdessä lihaisan ja karkearakenteisen makkaran kanssa on lyönyt monet kokeneetkin herkkusuut ällikällä. Kannattaa ehdottmasti kokeilla meidän Cheddar grillimakkara.

Herkullinen Cheddar ja Snellmanin makkarantekotaito luovat potentiaalisesti kesän kovimman combon!

Lempeän mausteinen ja lihaisa Hot dog nakki herkullisesti napsahtavassa luonnonkuoressa on täydellinen ja sopivan pitkä täyte kesän hodareihin.

Snellmanin suosittu ja erittäin kätevä Burgerjauheliha löytyy keväästä lähtien tutusta, vihreästä pakkauksesta.

– Pakkauksen kyljessä on apuviivat, joiden avulla saat leikattua juuri sopivan kokoiset ja paksuiset pihvit kesän burgereihin, Johanna Salo täsmentää.

Monipuolisesti maatiaispossun pihvejä

Grillauksen ystäviä hemmotellaan oikein kunnolla. Ainutlaatuisen kotimaiset maatiaispossun grillilihat antavat vaihtoehtoja kesäistä tarjoilua suunniteltaessa.

Maatiaispossun valkosipuli-tomaatti fileepihvit ovat takuulla mureita pihvejä, joiden marinadissa maistuu pehmeä valkosipuli ja täyteläinen tomaatti. Pakkauskokonsa (690 g) ansioista tästä riittää tarjottavaa koko perheelle.

Ohuet Sweet BBQ kasslerpihvit ovat helppoja ja nopeita grillata – kauden uutuudessa tomaatti, paprika, cayenne ja ruokosokeri maustavat erinomaisesti kassleria.

Makeahkon savuisasti maustettu kesäinen klassikko, maatiaispossun grillipihvi.

Makeahkon savuisasti maustettu Maatiaispossun Sweet & Smoky grillipihvi tehdään possun flankista ja on erittäin maukas ja suhteellisen vähärasvainen pala, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Kypsiä lihoja ja luutonta ribsiä

Pyrimme helpottamaan kesän ruuanlaittoa tarjoamalla eri tavoin esivalmisteltuja lihoja.

– Meiltä on toivottu enemmän valmiita tuotteita, jotka lämmityksen tai pienen grillin pintakäsittelyn jälkeen olisivat valmiita syötäväksi. Täällä Pietarsaaressa pyrimmekin vastaamaan näillä kesän uutuuksilla kotikokkien tarpeisiin, paljastaa Johanna Salo lopuksi.

Jos makkara ja pihvit ovat käymässä liian arkisiksi, voi grillillä tänä kesänä kokeilla Snellmanin grillikylkeä tai grillipotkaa.

Maatiaispossun ylikypsä grillikylki on maustettu herkullisella rub-mausteella. Valmiiksi kypsennetylle lihalle riittää vain lämmitys grillissä, uunissa tai pannulla. Grillatessa pintaan voi vielä valella haluamaansa grillauskastiketta.

Potkaa vai kylkeä? Vai kumpaakin? Snellmanin ylikypsät herkut valmistuvat kädenkäänteessä.

Maatiaispossun ylikypsä grillipotka on maustettu savusuolalla, valkosipulilla ja paprikalla. Myös tämä tuote on valmiiksi kypsennetty. Pienellä vaivalla saat loihdittua itsellesi ja ystävillesi ravintolatason possua vaikkapa omalla terassilla. Potkan voi myös halutessa valella vielä grillikastikkeella, mehevyyttä lisäämään. 

Maatiaispossun luuttomat ribspalat ovat oikeastaan grillaajan unelmatuote. Nämä valmiiksi luuttomaksi leikatut rasvaiset kylkipalat kestävät kunnon grillausta. Maun takeena toimii grillatessa herkullinen rapean pinnan takaava rub-mauste, jonka makeat ja tuliset vivahteet hivelevät makunystyröitä oikein urakalla.

Snellmanin kevät- ja kesäkauden uutuudet ovat saatavilla kaupoissa 18.4. lähtien.