Siirry sisältöön
Auto Draft 11

Snellmanin Salami snackit ovat täällä! Vihdoinkin aidosti kotimaiset salamitikut naposteluun ja evääksi

Oletko etsinyt suomalaisesta lihasta tehtyä salamitikkua tarjoiltavaksi illanistujaisiin ja kotikatsomoon? Tai proteiinipitoista ja maukasta välipalaa, joka on helppo napata mukaan kaikenlaisiin menoihin? Herra Snellmanilla on vastaus, sillä lanseeraamme nyt erittäin kätevät kotimaiset salamitikut!

Noin kolmen vuoden tuotekehitysprosessi on saavuttanut välitavoitteen, kun kaupan hyllyihin saapuu jännittävä Keski-Euroopasta inspiraationsa saanut uutuustuote.

– Aloitimme vuosia sitten yhteistyöverkostomme kautta kehitystyön, koska koimme että meillä Suomessa on tällaisille tuotteelle tilaa. Erityisesti kun ne tehdään meidän periaatteiden mukaisesti ja huolella, toteaa Snellman-konsernin tuotekehitysjohtaja Kai Meyer.

Snellmanin salamitikut ovat täällä! Naposteluhyllyn uusin kotimainen tulokas on mutkaton, maukas ja monipuolinen
Chili-vaihtoehto, tuoteryhmän tulitikku, hemmottelee tulisemman napostelun ystäviä.

Uusia salamitikkuja on saatavissa kauppojen hyllyiltä kolmena eri makuvaihtoehtona. Original-vaihtoehdon lisäksi tikkujen ystäviä hemmotellaan tulisemmalla Chilillä sekä italialaisen aromikkaalla Milano-vaihtoehdolla.

– Salami snackeja ei tarvitse kuoria, sillä tikuissa on syötävä kasvispohjainen pinnoite. Kotimaista lihaa on periaatteittemme mukaan käytetty tuotteessa runsaasti. Päädyimme näihin kolmeen makuun pitkän harkinnan jälkeen, mielestämme paletista löytyy jokaiselle jotakin, Meyer linjaa.

Kai Meyer johtaa Snellman-konsernin laajennettua tuotekehitystyötä.

Nämä Snellmanin tuotekehityksen meetvurstin mestareiden uusimmat työnäytteet tuovat helppoutensa ja säilyvyytensä osalta uuden vaihtoehdon naposteluun, herkutteluun, nautiskeluun ja yleiseen välipalasyömiseen.

– Monesti näillä tikuilla on kyljessä yksinkertainen ”olutmakkara”-leima, mutta me haluamme omalta osaltamme laajentaa ajattelua niiden suhteen. Luonnollisesti meidän salamitikkumme sopivat myös aikuiseen napostelumakuun tapas-hengessä, mutta uskomme vahvasti siihen, että nämä pienet herkut tulevat löytämään laajemman yleisön, Kai Meyer povaa.

Snellmanin salamitikut ovat täällä! Naposteluhyllyn uusin kotimainen tulokas on mutkaton, maukas ja monipuolinen 4
Chili, Milano vai Original? Löydä oma suosikkisi.

Salami snack Original, Salami snack Chili ja Salami snack Milano myydään 50 gramman pakkauksissa, joissa on noin 10 salamitikkua. Pusseissa on kätevästi avattava luukku edessä. Vilkaisu ravintosisältöön paljastaa, että tikuissa on paljon proteiinia ja todella vähän / minimaalisesti hiilihydraatteja.

Maatiaispossun fileepihvien uudet maut

Viime vuoden alkupuolella toimme markkinoille kaksi erittäin suuren suosion saavuttanutta pihviä. Näissä maatiaispossun fileepihveissä marinadi tehdään täysin ilman lisäaineita käyttäen vain aitoja mausteita. Korkean lihapitoisuuden lisäksi kuluttajilta on satanut kiitosta lihan mehevyydestä ja makujen raikkaudesta.

Tästä syystä voimme ylpeänä esitellä kaksi uutta makuvaihtoehtoa jo olemassa olevien Chimichurrin ja Tomaatti-Peston kavereiksi.

Maatiaispossun paahdettu valkosipuli fileepihvit leikataan kotimaisesta maatiaispossun ulkofileestä. Vivahteikas paahdettu valkosipuli sopii erinomaisesti juuri porsaanlihan maustamiseen, eikä lisäaineita tarvita lainkaan.

On myös syytä muistaa, että juuri valkosipui eri muodoissa nousi vahvasti esille, kun kysyimme Herra Snellmanin seuraajilta Facebookissa mitä uusia vaihtoehtoja he eniten toivoisivat.

Maatiaispossun paahdettu valkosipuli fileepihvit uunijuuresranskalaisten ja sitruunamajoneesin kera!

Aasialaisista ruuista tuttu makuyhdistelmä luo taas perustan Maatiaispossun sweet chili fileepihveille – aitojen mausteiden yhdistelmä antaa pihveille juuri sopivasti tulisuutta ja makeutta.

Kaikki Snellmanin porsaanliha tulee aina suomalaisilta perhetiloilta, joten valitsemalla lautaselle suomalaista maatiaispossua voi luottaa siihen mitä syö.

– Porsaanfilee on vähärasvaista mutta kuitenkin erittäin proteiinirikasta. Meillä Suomessa eläinten hyvinvointi on lisäksi maailman huipputasoa muun muassa elinolojen, ruokinnan ja antibioottien vähäisen käytön suhteen, toteaa Snellmanin Lihanjalostuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.

Myös Snellmanin suikaletarjonta laajenee. Mureat, maatiaispossun tomaatti-pesto fileesuikaleet tuovat apua arjen ruoanlaittoon ja ovat sekä helppoja ja nopeita valmistaa. Mausteseos herättää ajatuksia lämpimistä ja välimerellisistä maisemista.

Reilusti savustetut nakit nyt kaupoissa

Uutuuksien joukosta löytyy myös savuisien makujen ystäville suunniteltu Kunnon savunakki. Normaalia voimakkaampi leppäsavustus takaa nakeille sekä silmiä hivelevän kauniin värityksen että erityisen herkullisen maun.

Savunakki on maultaan syvä ja ulkonäöltään kaunis.

– Syvälle ja täyteläiselle savun maulle on selkeä tilaus kuluttajien joukossa. Tuotteen perustana on meidän jo entuudestaankin loistava Kunnon Nakkimme, mutta nyt se saa toistuvassa ja runsaassa savustuksessa hienostuneemman maun, tuotekehitysjohtaja Kai Meyer kertoo.

Kuten kaikki muutkin nakkimme, myös Kunnon savunakki valmistetaan Pietarsaaressa laadukkaista raaka-aineista – perhetilojemme kotimaisesta naudan- ja maatiaispossun lihasta, ilman lisättyä fosfaattia.

Uutuudet, helmikuu 2022: