Siirry sisältöön

Uudet valmiiksi paahdetut kanalastut ruuanlaittoa helpottamaan: ”Kaiken perustana on puhdas ja herkullinen maku”

Herra Snellmanin tuo alkuvuodesta markkinoille kovan kattauksen uutuuksia. Tarjolla on kolmen makuvaihtoehdon verran laadukkaita kanalastuja, intensiivisesti savustettua kunnon pekonia ja italialaishenkistä kinkkua leivän päälle.

Jännittävin uutuuksista lienee Snellmanin paahdetut kanalastut, joissa yhdistyy yli 70-vuotiaan perheyrityksen tinkimätön laatulupaus ja arjen helpottaminen.

Lastuissa käytettään vain ensiluokkaisia, kotimaisia raaka-aineita. Suoraan fileestä viipaloidut kanalastut paahdetaan uunissa, mikä antaa tuotteille paljon makua.

Uudet valmiiksi paahdetut kanalastut ruuanlaittoa helpottamaan: ”Kaiken perustana on puhdas ja herkullinen maku” 2

– Makuvaihtoehtoja on kolme, Original, Sweet & Sour ja Tomaatti-pesto. Original kanalastu on varma valinta grillatun kanan mausta pitäville. Hapanimelän mausteisen Sweet & sour kanalastunmausteissa on muun muassa tomaattia, sitruunaa, valkosipulia ja chiliä. Aurinkokuivatut tomaatit ja basilika ovat taas Tomaatti-pesto kanalastun perustana, paljastaa Snellmanin lihanjalostuksen tuotepäällikkö Johanna Salo.

Lastut ovat todella monikäyttöisiä arjen helpottajia sopien moniin ruokiin ja ovat erinomaisia naposteltavaksi suoraan paketista. Kotikokki voi käyttää lastuja esimerkiksi pizzaan, pastaan tai erilaisiin salaatteihin.

– Kotimaisista broilerin fileistä viipaloidut lastut ovat korkealaatuisia, ja niissä on luonnollisesti kaiken perustana puhdas ja herkullinen paahdetun kanan maku, Salo täsmentää.

Uudet valmiiksi paahdetut kanalastut ruuanlaittoa helpottamaan: ”Kaiken perustana on puhdas ja herkullinen maku”
Kanalastut helpottavat hektistä arkea – yksinkertaista ja maukasta!

Savuista pekonia Pietarsaaresta

Snellmanin Kunnon pekonin lanseerauksesta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo neljä vuotta, ja tämä markkinoiden sinivalkoisin pekoni on ehdottomasti onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa suomalaisten sydämissä ja ostoskoreissa.

Helmikuussa Pietarsaaresta saapuu markkinoille uusia vivahteita ja intensiivisiä makuelämyksiä tarjoava Kunnon Savupekoni.

– Kyseessä on klassisen rapea herkku, jossa on todella pehmeä ja intensiivinen savun maku pitkän savustuksen ansiosta, kertoo Salo.

Kuten Kunnon pekoni, myös uusi Kunnon Savupekoni tehdään kuivasuolaamalla Pietarsaaressa vain suomalaisesta lihasta.

Uudet valmiiksi paahdetut kanalastut ruuanlaittoa helpottamaan: ”Kaiken perustana on puhdas ja herkullinen maku” 3

Italian inspiraatiota kinkkuihin

Kaupan hyllyihin saapuu alkuvuodesta myös herkullinen pietarsaarelainen leikkeleuutuus Prosciutto Cotto -kinkku.

Prosciutto Cotto on italialaistyyppinen yrttiliemellä maistettu kinkku. Sen ohuet viipaleet ja pieni makurasva antavat leikkeleelle ainutlaatuisen täyteläisen maun ja suussa sulavan rakenteen.

– Tämä on aivan erinomainen tuote nautittavaksi perinteisen leikkeleen tapaan, mutta myös ruoanlaitossa sille löytyy erilaisia mahdollisuuksia, muun muassa antipasto-lautasella tai herkullisen pizzan päällä, Johanna Salo huomauttaa.

Prosciutto cotto
Pietarsaarelainen leikkeleuutuus – Prosciutto Cotto -kinkku.

Myös Superior-tuoteperheeseen kuuluvalle Superior savukinkulle on tehty tuotekehitystyön kautta pieniä parannuksia. Uudenlainen jälkisavustustapa antaa laadukkaalle kinkulle lempeämmän ja syvemmän savumaun, tinkimättä kuitenkaan kinkun mehevyydestä.

Tuoteuutuudet, 18.1.2023

Paahdettu kanalastu 180 g
Paahdettu kanalastu, tomaatti-pesto 180 g
Paahdettu kanalastu, sweet & sour 180 g
Kunnon Savupekoni 180 g
Prosciutto Cotto 150 g