Hoppa till innehållet
Grillattua kebabia, Aurajuuston taikaa ja laadukasta lihaa – Herra Snellmanin uutuuksissa monipuolinen kattaus 1

Grillad kebab, magisk Auraost och kött av hög kvalitet – vårens nyheter från Herr Snellman bjuder på bred dukning

Från och med februari kan du igen hitta ett brett utbud med nyheter från Herr Snellman i butikshyllan. Den ansvarsfulla inhemska köttproduktionen har alstrat både bekanta och dels nya smakupplevelser för vänner av livsmedel som håller hög kvalitet.

På grillkorvsfronten välkomnar vi två nykomlingar till den redan omfattande Eetvartti-familjen. Den nya lanseringen är ett svar på flera konsumenters önskemål som framkommit i våra undersökningar. Nu får den köttiga klassikern sällskap av bacon. Bacon Eetvartti innehåller hela 22 procent av vårt eget Riktiga bacon, vilket är goda nyheter för alla baconvänner.

Den andra nyheter, Aura Eetvartti kombinerar en klassiskt köttig grillkorv med den minst fyra veckor mognade sura och aromrika åboländska mögelosten. Det här är en unik smakupplevelse du inte vill missa!

Ny grillkorv åt folket! Bacon Eetvartti och Aura Eetvartti.

smakrik kebabnyhet grillas i en äkta grillugn

Sedan årsskiftet har man kunnat hitta vårens kebab-nyheter i vissa utvalda affärer eller stöta på reklamer kring dessa Herr Snellmans nyaste tillskott till flarn-utbudet.

I två olika påsar, Grillad kebab och Grillad kebab av kyckling, hittar du en härlig produkt som
via grillningen får både en härlig smak och en vacker yta. 

Kebabköttet har långa traditioner i Österbotten och återkommer ständigt även i Herr Snellmans produktsortiment. För tillfället kan du bland annat tillreda kebabflarn eller grilla en All Natural kebabkorv. Från årsskiftet finns dessutom nu dessa två nyheter, grillade kebabflarn i 300 grams påsar i butikshyllan.

Den grillade kebaben är skivad i tunna skivor i påsen och blir klar i rask takt. Det bästa resultatet får du antingen på stekpannan eller i ugnen. Då får kebaben lite krispig färg på kanterna men bevarar sin mustighet.

Grillad kebab mångsidig nyhet från Herr Snellman
Grillad kebab och Grillad kebab av kyckling är två av vårvinterns spännande nyheter.

TVå nykomlingar i inhemsk-serien

Från tidigare är finländska konsumenter bekanta med Inhemsk palvad skinka, men nu växer serien med två nyanserade nykomlingar. Från och med februari hittade du de bekanta 350 grams paketen med Inhemsk palvad kalkon och Inhemsk palvad filé.

Den palvade filén göra av den gmo-fria lantgrisens kött, som fått möras ordentligt och rökts med äkta alspån. Storleken på filén ger skivorna en exceptionell mörhet och det faktum att de röks i nät ger produkten en vacker kant.

I vår inhemska palvade kalkon finns namnet till trots både kalkon- och broilerkött. För vänner av pålägg baserat på vitt kött erbjuder denna nyhet ett delikat och saftigt alternativ. Råvaran till också denna produkt hämtas från vår inhemska samarbetspartner Naapurin Maalaiskana.

Aurajuuston taikaa, grillattua kebabia ja laadukasta lihaa – Herra Snellmanin uutuksissa laaja kattaus 1
Nyheterna till vänster och höger: Inhemsk palvad filé och Inhemsk palvad kalkon.

kvalitetskött i många former

Vår produktfamilj växer också nu på vårvintern med flera helköttsprodukter som hoppeligen kommer att finna sin väg till de finländska köken. För att våra produkter skall hålla så hög kvalitet som möjligt krävs också råvaror av absolut toppklass. Allt gris- och nötkött vi använder är 100 procent finländskt och kommer från våra familjegårdar.

Vårt redan breda sortiment av ribs och sida växer med tre nyheter. Loin ribs av lantgris kan nu köpas både naturell eller med den nya BBQ-marinaden. Bägge produkterna kommer nu i en större förpackning, så flera kan njuta av de saftiga köttet.

I en förpackning på 800 gram kommer ett eldigare alternativ för vänner av kryddstark mat i form av Chipotle spare ribs. Den rökta och torkade jalapeño-chilin lägger grunden för Chipotle-kryddningen som ger ribsen en rökig och aningen eldig nyans.

Grillad kebab, magisk Auraost och kött av hög kvalitet – vårens nyheter från Herr Snellman bjuder på bred dukning 2
Loin ribs, BBQ loin ribs och Chipotle sp
are ribs, något för alla smaker.

När du planerar vårvinterns grytor och större kötträtter kan du nu dessutom beakta två nyheter bland färskt kött, en för vänner av nötkött och den andra för den vars preferenser lutar åt gris. Bägge pryds av Herr Snellman-logo och kommer med den garanti på ansvarsfull produktion och hög kvalitet som varumärket förpliktigar till.

Den Kryddade nötsteken och den aningen större Kryddade ytterfilén av lantgris öppnar upp flera möjligheter för långkok och gemytliga smakupplevelser.

Grillad kebab, magisk Auraost och kött av hög kvalitet – vårens nyheter från Herr Snellman bjuder på bred dukning 1
Rejäla köttbitar: En Kryddad nötstek eller en Kryddad ytterfilé av lantgris? Vad får det lov att vara?

Du kan snart hitta alla våra nyheter i butikshyllan och det lönar sig alltid att fråga efter det som kanske saknas i det lokala utbudet. Här i Jakobstad har vi nog så det räcker.

Och kom ihåg: Om du äter kött, ät bättre kött.

HERR SNELLMAN, nyheter februari 2020