Siirry sisältöön
Grillattua kebabia, Aurajuuston taikaa ja laadukasta lihaa – Herra Snellmanin uutuuksissa monipuolinen kattaus 1

Grillattua kebabia, Aurajuuston taikaa ja laadukasta lihaa – Herra Snellmanin uutuuksissa monipuolinen kattaus

Helmikuun alussa kaupoista löytyy taas oiva määrä uutuuksia Herra Snellmanin toimesta. Kotimaiseen vastuulliseen lihantuotantoon perustuvat uutuudet antavat osittain uusia ja osittain tutun turvallisia makuelämyksiä suomalaisia elintarvikkeita arvostaville herkkusuille.

Grillimakkararintamalla Herra Snellman tuo markkinoille kaksi uutuusmakua Eetvartti-perheeseen. Kuluttajien toiveisiin on vastattu lisäämällä rouheaan klassikkoon reilusti pekonia. Pekoni Eetvartti sisältääkin 22 prosenttia Herra Snellmanin omaa Kunnon Pekonia, mikä takaa huikean makuelämyksen pekonin ystäville.

Toinen uutuusgrillimakkara juontaa juurensa kahden perinteisen suomalaisyhtiön uuteen yhteistyömuotoon. Myös tässä tapauksessa on kuunneltu kuluttajien toiveita, sillä viime kesän asiakaskyselyissä suosituin uusi makutoive saattaa yhteen Eetvartti-makkaran ja Aura-juuston.

Aura Eetvartti, grillimakkara, jossa Snellmanin laadukasta, kotimaisen lihaisaa klassikkoa värittää vähintään neljä viikkoa kypsytetty hapan ja voimakasarominen sinihomejuusto on ehdottomasti grillihyllyn valioyksilö!

Uutta kaupan hyllyssä: Pekoni Eetvartti ja Aura Eetvartti.

maukas kebabuutuus grillataan aidossa grilliuunissa

Jo vuoden vaihteesta lähtien kaupan hyllyssä ja mainonnassakin on voinut törmätä kahteen sisällöltään ja ulkonäöltään uuteen Herra Snellmanin tuotteeseen.

Herra Snellmanin uutuudet, Grillattu kebab ja Grillattu kanakebab, grillataan aidossa grilliuunissa, jossa kebabiin syntyy aito maku ja kaunis pinta.

Kebablihalla on Pohjanmaalla pitkät perinteet ja myös Herra Snellmanin tuotevalikoimassa kebab on ollut vahvasti esillä. Tällä hetkellä voit nauttia kebablastuista ja All Natural kebabmakkarasta, mutta nyt myös grillattuja kebablastuja 300 gramman pusseissa.

Grillatut kebabit on viipaloitu valmiiksi ohuiksi siivuiksi, joten ne on nopea valmistaa. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä kebabin uunissa tai pannulla. Näin kebab saa reunoihin hieman rapeutta pysyen kuitenkin mehevänä.

Herra Snellmanin uudet grillatut kebabit taipuvat moneen

Grillattu kebab ja Grillattu kanakebab ovat Snellmanin uutuuksia vuodelle 2020.

Kaksi uutta tulokasta kotimainen-sarjaan

Jo markkinoilta löytynyt Kotimainen palvikinkku saa seurakseen leikkeletiskille kaksi uutta tulokasta. Isoissa 350 gramman pakkauksissa löytyy helmikuusta lähtien sekä Kotimainen palvikalkkuna että Kotimainen possun palvifilee.

Maatiaispossun gmo-vapaasta ulkofileestä mureaksi kypsennetty possun palvifilee on aidosti leppäsavulla savustettu fileeleikkele. Iso koko tekee viipaleista poikkeuksellisen mureita ja verkossa kypsentäminen on viimeistellyt tuotteelle kauniin savureunan.

Palvikalkkunassa kohtaavat nimestä huolimatta sekä kotimainen kalkkunan- että broilerin liha. Näin leikkeleestä on saatu erittäin mehevä. Valkoisen lihan ystävälle tämä täysin kotimainen leikkele tarjoaa mehevän ja maukkaan vaihtoehdon. Lihat myös tähän tuotteeseen tulevat kotimaiselta yhteistyökumppaniltamme Naapurin Maalaiskanalta.

Aurajuuston taikaa, grillattua kebabia ja laadukasta lihaa – Herra Snellmanin uutuksissa laaja kattaus 1
Uutuudet: Vasemmalla Possun palvifilee ja oikealla Palvikalkkuna.

laatulihaa joka lähtöön

Kaupan hyllystä löytyy myös helmikuun alusta lähtien jälleen uusia kokolihatuotteita, joista kotikokki loihtii mitä mahtavimman aterian. Laadukkaat tuotteet vaativat luonnollisesti ensiluokkaiset raaka-aineet. Kaikki käyttämämme sian- ja naudanliha on 100 % suomalaista lihaa perhetiloiltamme.

Jo laajaan ribs- ja kylkivalikoimaan uusi vuosi tuo mukanaan kolme uutta tulokasta. Maatiaispossun loin ribs löytyy nyt sekä sellaisenaan että herkullisella BBQ-marinadilla säväytettynä. Kummatkin uutuudet tulevat kahden kappaleen isommassa paketissa, joten herkuteltavaa riittää suuremmallekin joukolle.

Noin 800 gramman ribs-uutuus on tulisempi Chipotle spare ribs. Kuivatusta ja savustetusta jalapeño-chilistä valmistettu Chipotle-mauste antaa savuisen ja aavistuksen tulisen vivahteen suosikkituotteelle.

Loin ribs, BBQ loin ribs ja Chipotle spare ribs, jokaiselle jotakin.

Kevään pata- ja paistiruokia suunnitellessa voi kotitalouden ruokalistan laatija huomioida helmikuusta eteenpäin myös lihatiskistä löytyvät uutuudet, jotka kantavat Herra Snellmanin logoa ja sen mukana tulevaa laatu- ja vastuullisuuslupausta.

Maukas Naudan maistettu paisti on noin kilon kimpale valmiiksi maustettua nautaa suomalaiselta perhetilalta, joka on helppo valmistaa kotona. Samankokoinen Maatiaispossun maustettu ulkofilee tulee maailman suomalaisimmasta possusta.

Naudan maistettu paisti saa kaverikseen myös Maatiaispossun maustetun ulkofileen.

Yllämainittuja tuotteita kannattaa etsiä oman lähikaupan hyllyistä. Ja aina kannattaa kysellä jos omaa suosikkia ei näytä löytyvän hyllystä, koska meiltä Pietarsaaresta sitä kyllä löytyy.

Ja muista tämä: Jos syöt lihaa, syö parempaa.

herra snellman, uutuudet helmikuu 2020