Hoppa till innehållet
Snellmans snabba strimlor underlättar finländarnas vardag

Snellmans snabba strimlor underlättar finländarnas vardag

Visst är semesterperioden härlig, men när september är här är det småningom dags att hitta tillbaka till vardagen. Herr Snellmans nyheter för hösten bjuder på delikatesser som är som skapta för enkel och smidig vardagsmatlagning.

Höstens viktigaste nyhet i kötthyllan är helt klart våra Snabba strimlor.

Snabba filéstrimlor av lantgris består i sin helhet av den inhemska lantgrisens ytterfilé medan Snabba stekstrimlor av nöt kommer från en mör och läcker nötstek. Bägge produkterna är lätt saltade och slutresultatet är garanterat mört och saftigt.

Smart och näringsrikt

Näringsvärdena i de snabba strimlorna gör dom till prima vardagsmat: massvis med goda proteiner, knapert med fett och måttligt med salt.

Värt att notera också att Hjärtmärket pryder den nya förpackningen. Hjärtmärket är en ypperlig vägvisare för att göra bra val i mathyllan och märket är enkelt att upptäcka på förpackningen också under ett mer hektiskt matbutiksbesök, när du inte har tid att stava dig igenom hela innehållsförteckningen.

Snabba filéstrimlor av lantgris eller Snabba stekstrimlor av nöt?

Mångsidig matlagning

De nya strimlorna är faktiskt vardag när det är som bäst: det räcker att steka några minuter på panna, så tillredningen är både snabb och smidig. Den lätta saltningen gör att du sen kan tillreda vilka läckerheter som helst av strimlorna, när de väl är klara.

Strimlorna lämpar sig perfekt i såväl en wok, en sallad, wraps eller tortillas men lämpar sig även för en mer traditionell köttsås eller en snabb soppa – och allt detta utan att maten behöver puttra i timtal på spisen.Testa dessa recept:

Tortilla wraps.

Tortilla pocket med karamelliserad gris.

Nya recept piggar upp klassiker

Ingen ny korv syns just nu på horisonten i Jakobstad, men produktveckling handlar även om mycket annat än bara lansering av nya produkter. Recepten för både Riktig skalfri kycklingknackkorv och All Natural knackkorv har granskats och omarbetats.

I andan av ständiga förbättringar har vi gjort insatser för en bättre smak och struktur för bägge produkterna. I den nya kycklingsknackkorven kan vi använda vår egen kycklingbuljong för en fylligare smak. Den nya versionen har även mindre fett och mera proteiner än föregångaren. All Natural knackkorven får i sin tur en fylligare smak via tillsatt paprika. Det lönar sig att testa!