Siirry sisältöön
Snellmans snabba strimlor underlättar finländarnas vardag

Snellmanilta nopeat suikaleet helpottamaan suomalaisten arkea

Vaikka lomailu onkin ihanaa, niin viimeistään syyskuun saapuessa on mukava palata pikkuhiljaa arkeen. Herra Snellmanin syyskuun uutuuksista löytyykin herkkuja erityisesti helppoon ja vaivattomaan arkiruokailuun.

Syksyn merkittävimpiä tulokkaita ovat ehdottomasti uudet Nopeat suikaleet.

Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet on valmistettu kotimaisesta maatiaispossun ulkofileestä, Naudan nopeat paistisuikaleet puolestaan mureasta ja maukkaasta naudan paistista. Molemmat suikaleet ovat miedosti suolattuja, ja lopputulos on taatusti mehukas ja murea.

Fiksua ja ravitsevaa

Nopeat suikaleet ovat ravintoarvoiltaan erinomaista arkiruokaa: paljon hyvälaatuista proteiinia, vähän rasvaa ja kohtuudella suolaa.

Uutuuksia komistaa myös leikkelepakkauksista tuttu Sydänmerkki. Sydänmerkki helpottaa parempien valintojen tekemistä, ja se on helppo bongata elintarvikepakkauksen etupuolelta kiireiselläkin kauppareissulla, kun aikaa ei ole koko tuoteselosteen lukemiseen.

Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet vaiko Naudan nopeat paistisuikaleet?

Monipuolista ruoanlaittoa

Uutuussuikaleet ovat arjen pikaruokaa parhaimmillaan: kypsennykseen riittää pari minuuttia pannulla mikä tekee ruoanlaitosta sekä nopeaa että vaivatonta. Miedosti suolatuista, mutta muuten maustamattomista suikaleista voit valmistaa helposti omaan makuun sopivan aterian.

Suikaleet sopivat erityisen hyvin wokkeihin, salaatteihin, wrappeihin ja tortillan väliin, mutta niistä valmistuu nopeasti myös perinteisempi lihakastike ja pikainen keitto – ilman tuntien haudutusaikaa. 

Tortillataskut karamellipossulla
Suussasulavan herkullista syötävää – tortillataskut karamellipossulla!

Kokeile itse!

Uudet reseptit piristävät klassikoita

Makkarapuolella ei tänä syksynä nähdä uutuuksia, mutta koska tuotekehitys on paljon muutakin kuin uutuuksien lanseerausta, niin mainittakoon että Kuoreton broilerinakki ja All natural nakki saavat syyskuun alussa uudet reseptit.

Jatkuvan kehityksen kohteina olevien tuotteiden rakennetta ja makua on parannettu. Uudessa broilerinakissa on reseptimuutoksen myötä itse keitetty kanaliemi makua tuomassa. Siinä on myös vähemmän rasvaa ja enemmän proteiinia kuin aikaisemmassa versiossa. All Natural nakissa taas uutena tulokkaana makua antamassa on paprika. Kannattaa maistaa!