BBQ-wrapit

BBQ-wrapit

Snellmanin nopeilla naudan suikaleilla helpotat arkeasi huomattavasti. Kaiva kaapin pohjalta isot tortillat ja täytä ne ääriään myöten eri herkuilla, kuten tässä reseptissä!

4 15 min

Ainekset

  • 4 kpl isoa tortillaa
  • 1 pkt Snellman Naudan nopeat paistisuikaleet 250 g
  • 2 tl öljyä
  • 1 kpl punainen paprika
  • 1 tölkki maissia (340 g/285 g)
  • 0,5 - 1 dl BBQ-kastiketta
  • 1 nippu kevätsipulia (100 g)
  • 150 g cheddar-juustoa
  • 150 g ranskankermaa
  • 0,5 kpl jäävuorisalaattia

BBQ-wrapit — Ohje

  1. Hienonna paprika ja kevätsipulit. Valuta maissi. Paista nauta paistinpannulla tilkassa öljyä 2–3 minuutin ajan.
  2. Siirrä paprika pannulle ja jatka kypsennystä muutama minuutti. Lisää valutettu maissi ja BBQ-kastiketta oman maun mukaan. Lisää lopuksi hienonnettu kevätsipuli.
  3. Levitä neljä tortillaa leikkuulaudalle. Jaa pannun sisältö tortillojen keskelle. Lisää juustoraaste, ranskankerma ja jäävuorisalaatin lehti.
  4. Aloita tortilla wrapin taittelu kääntämällä reunat keskelle ja rullaa sitten alareunasta alkaen tiukaksi kääröksi. Jätä saumapuoli alaspäin, jotta tortilla wrap ei aukea.

Vinkki!

Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit