BBQ tortilla wrap

BBQ tortilla wrap

Med våra snabba stekstrimlor av nöt blir vardagen enkel och smidig. Gräv fram tortillaskalen ur skafferiet och fyll till bristningsgränsen med godsaker, som i detta recept!

4 15 min

Ingredienser

  • 4 st stora tortillaskal
  • 1 paket Snellman snabba stekstrimlor av nöt 250 g
  • 2 tsk olja
  • 1 st röd paprika
  • 1 burk majs (340 g/285 g)
  • 0,5 - 1 dl BBQ-sås
  • 1 knippe vårlök (100 g)
  • 150 g cheddar-ost
  • 150 g crème fraiche
  • 0,5 st isbergssallad

BBQ tortilla wrap — Gör så här

  1. Hacka paprikan och vårlöken i små bitar, häll av vätskan från majsen. Stek dina nötstrimlor i en skvätt olja i 2-3 minuter.
  2. Flyttar över paprikan i pannan och fortsätt tillreda i några minuter. Fyll på med majs och BBQ-sås enligt egen smak, avrunda med vårlöken.
  3. Sprid ut fyra tortillaskal på ett skärbräde. Sprid ut innehållet ur stekpannan jämnt över skalen. Toppa med riven ost, créme fraiche och salladsblad.
  4. Vik in kanterna och rulla sen ihop skalen till ett tätt paket,, låt fogen vila nedåt så inte hela härligheten havererar (se bilden).
Strimlor och tärningar

“Hos oss görs strimlor och tärningar alltid av finländskt kött som inte varit nedfryst vid något tillfälle. Vi tillsätter inte heller något vatten. Och visst bryns de vackert och klumpar inte heller ihop sig i stekpannan.”

Kai, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer