Snellman
  • sv
    • fi
  • Ansvar
  • Produkter
  • Recept
    • Alla recept
    • Matinspiration
    • Kött tips
    • Grillning
    • Stekning av julskinka
    • Flera julskinkstips
  • Blogg
  • Kontakt
    • Konsumentservice
    • Beställ vårt nyhetsbrev
  • Företag
    • Arbetsplatser
    • Sommarjobb
    • Historia
Snellman
  • Ansvar
  • Produkter
  • Recept
    • Alla recept
    • Matinspiration
    • Kött tips
    • Grillning
    • Stekning av julskinka
    • Flera julskinkstips
  • Blogg
  • Kontakt
    • Konsumentservice
    • Beställ vårt nyhetsbrev
  • Företag
    • Arbetsplatser
    • Sommarjobb
    • Historia
  • sv
    • fi
  • Hem
  • Produkter
  • Färskt kött
  • Filéer och stekar
  • Filé av nöt entrecoté

Filé av nöt entrecoté

Betygsatt 0 av 5
Filé
Naudan entrecote pihvifilee 3

”Entrecote, alltså nöt framrygg, är en fetare styckningsdetalj. Av detta kött får man måltidens bästa biffar. Stek och krydda.” – Annika, packare

Kötthalt

100 %

Vikt

1000 g

Näringsinnehåll / 100 G

Energi: 810 kJ / 195 kcal
Fett: 12.00g
- varav mättat: 6.00g
Kolhydrater: 0.00g
- varav sockerarter: 0.00g
Kostfiber: 0.00g
Protein: 22.00g
Salt: 0.10g
Laktos: 0.00g / 100g

Ingredienser

Nötkött (ursprungsland Finland).


Tillredningsförslag

Tag köttet ur kylen i rumstemperatur 1-2 timmar före tillredning. Avlägsna plastförpackningen och torka ytan. Skär ca 1 cm tjocka biffar mot fibrarna. Krydda med salt och peppar. Stek i panna eller grilla på hög värme i ca 2 min eller tills köttsaften kommer upp till ytan. Sväng biffen en gång och stek eller grilla ytterligare ca 2 min. Servera med en grönsallad samt en gräddsås. Köttet kan även användas som tärnad för köttspett till grillen.

Egenskaper

  • Fosfatfri
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Lisäaineeton
  • Maidoton
Filéer och stekar

“Filéer och stekar är det bästa man får av finländskt kött. Det gmo-fria köttet kommer direkt från våra familjegårdar hit till Jakobstad. Här skärs köttet för hand av våra professionella styckare. I denna produktkategori finns något för alla smaker.”

Robert, produktuvecklare

Micke Björklunds kolgrillade entrecoté med tomataioli och sparris
Filé av nöt entrecoté

Micke Björklunds kolgrillade entrecoté med tomataioli och sparris

50

Tips för hantering av kött

Skriv en recension Avbryt svar

Dela

Kommentarer

Andra produkter

Maatiaispossun sisäfilee 3

Innerfilé av lantgris

Maatiaispossun marinoitu sisäfilee 5

Marinerad innerfilé av lantgris

Maatiaispossun maustettu uunifilee 3

Kryddad ugnsfilé av lantgris

Maatiaispossun maustettu ulkofilee

Kryddad ytterfilé av lantgris

Snellman

Snellman

Är ett familjeföretag i Jakobstad som har tillverkat högklassiga kött- och charkprodukter i 70 år.

KONSUMENTSERVICE
  • 0290 067866
  • Vardagar 9–12

Konsumentservice

  • Beställ vårt nyhetsbrev
  • Kontaktuppgifter
  • Bildbank
  • Horeca
  • Oiva-rapport
  • Sek­re­tess och coo­ki­es
  • Re­gis­ter­för­teck­ning
  • Cookies