Hoppa till innehållet
Baconlindade dadlar

Baconlindade dadlar

Riktig bacon 150 g

4

20min total tid

Lätt

Smaken av bacon och dadlar gifter sig fint. De här små läckerheterna går snabbt laga och de passar perfekt som småplock innan middagen eller som inslag på sommarens grillfester.

Ingredienser

Baconlindade dadlar

Instruktioner

Ta kärnorna ur dadlarna och fyll dadlarna med färskost. Linda bacon runt dadlarna.

Fäst med en cocktailpinne och stek antingen på stekplatta av gjutjärn eller i ugn på 200 grader tills baconskivorna blivit knapriga.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering g
Energi 1315 kJ / 313 kcal 0 kJ / 0 kcal
Fett 10.8 g 0 g
- varav mättat fett 5 g 0 g
Kolhydrat 47.7 g 0 g
- varav sockerarter 47.7 g 0 g
Protein 5 g 0 g
Fiber 0.1 g 0 g
Salt 0.7 g 0 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan