Bratwurst-Rödkålsgryta

Bratwurst-Punakaalipata 1

Bratwurst passar även utmärkt i grytan.

4

Ingredienser

  • 1 lök
  • 0.25 rödkål
  • 1 msk smör
  • vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 pkt All Natural Bratwust

Bratwurst-Rödkålsgryta — Gör så här

  1. Skala och tärna löken. Strimla kålen. Bryn löken och kålen i en gryta. Tillsätt resten av ingredienserna och häll på vatten så att ingredienserna tacks. Låt koka i ca 15 minuter. Skär bratwursten i bitar, bryn i en stekpanna och sätt i grytan. Låt puttra ca 30 minuter.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept