Bratwurst-Punakaalipata

Bratwurst-Punakaalipata 1

Bratwursti sopii erinomaisesti kaalipataan. Bratwursti ja kaali ovat kuin luodut toisilleen. Tämä on ruoka on siitä hauska tapaus, että punakaali antaa padalle erikoisen värin. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 0.25 punakaali
  • 1 rkl voita
  • vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 pkt All Natural Bratwustia

Bratwurst-Punakaalipata — Ohje

  1. Kuori ja pilko sipuli. Suikaloi kaali. Kuullota sipuli ja kaali padassa. Kaada ainekset pataan, lisää vettä niin että kaali peittyy ja anna kiehua noin 15 min. Paloittele bratwurstit, ruskista pannulla ja lisää pataan. Anna porista liedellä noin 30 min.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit