Bratwurst-Punakaalipata

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Bratwurst-Punakaalipata 1

Bratwursti sopii erinomaisesti kaalipataan. Bratwursti ja kaali ovat kuin luodut toisilleen. Tämä on ruoka on siitä hauska tapaus, että punakaali antaa padalle erikoisen värin. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 0.25 punakaali
  • 1 rkl voita
  • vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 pkt All Natural Bratwustia

Tee näin

  1. Kuori ja pilko sipuli. Suikaloi kaali. Kuullota sipuli ja kaali padassa. Kaada ainekset pataan, lisää vettä niin että kaali peittyy ja anna kiehua noin 15 min. Paloittele bratwurstit, ruskista pannulla ja lisää pataan. Anna porista liedellä noin 30 min.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä