Frukostpirog med kryddig korv

Frukostpirog med kryddig korv

Detta recept från Mama Gastro bloggen var med i vår tävling ”All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.

6

Ingredienser

  • 3 skivor fryst smördeg
  • 6 ägg
  • 0.5 pkt All Natural Chorizo
  • 100 g körsbärstomater
  • salt, peppar

Frukostpirog med kryddig korv — Gör så här

  1. Tina degplattorna enligt instruktionerna på förpackningen. Halvera plattorna och kavla ut dem lite
  2. Gör små hål i degen med en gaffel och grädda i ugnen på 225 grader i ca 7 minuter
  3. Ta ut degbottnarna ur ugnen och platta till vi behov. Knäck ett ägg över varje degbotten, och toppa med ett par korvar och tomater. Smaka av med salt och peppar
  4. Fortsätt steka pirogerna ännu 7 minuter.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer