Inled med att förbereda Persillade-blandningen. Kör alla ingredienserna i en matberedare, eller använd en stavmixer. Målet är en jämn pasta. Gillar du inte koriander, går den bra att ersätta med bladpersilja.
Avlägsna eventuella hinnor från köttet. Gör marinad av soja och en del av persilladen, rulla runt köttet i marinaden och låt ta smak i en halv timme (ungefär).
Bryn filén snabbt på en varm stekpanna och lyft sen i en passligt stor ugnsform.
Tillsätt grädde, den sista marinaden och kryddblandningen i en stekpanna och låt koka upp. Häll den varma blandningen över köttbiten och grädda i 25 minuter i en 175-gradig ugn.
Lyft filén på en skärbräda och täck i folie. .
Kolla smaken på såsen en sista gång. Häll över i en kastrull och slutför mästerverket med citronsaft, senap och soja. Häll sen tillbaka i ugnsformen.
Skär tunna skivor av din filé och placera elegant tillbaka i ugnsformen. Servera med kokt ris eller gröna bönor samt en fräsch grönsallad.