Lantkorvgryta

Makkaravuoka

One Pot Meal är ett trendigt matkoncept, där maten tillreds i ugnen i samma behållare.

4

Ingredienser

  • 2 pkt (á 230 g) Herr Snellmans All natural lantkorv eller chorizo
Dessutom:
  • 1 kg sötpotatis
  • 2 stora lökar
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • 1 ct körsbärstomater
  • 3 msk färsk timjan eller rosmarin
  • 2 msk honung
  • 2 tsk salt
  • nypa svartpeppar
  • 3 msk olivolja

Lantkorvgryta — Gör så här

  1. Skala och skiva sötpotatisen. Skär löken i klyftor och hacka vitlöksklyftorna.
  2. Lägg sötpotatisen och löken i en stor ugnsform. Lägg med körsbärstomaterna, örterna, honung, salt, svartpeppar och olja. Blanda ingredienserna väl. Ställ formen i ugnen på 200 grader i 25 minuter.
  3. Gör hack i korvarna och lägga dem i ugnsformen. Låt stå i ugnen i 20-25 minuter, eller tills grönsakerna är färdiga och korvarna har fått färg.
  4. Servera tillsammans med bröd.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept