Siirry sisältöön
Makkaravuoka

Makkaravuoka

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

4

1h 30min työaika + 1h 30min kokonaisaika

Helppo

Makkaravuoka ei ehkä ole kaikkein nopein valmistaa, mutta helppoudessaan se vetää vertoja monelle muulle ruoalle. One Pot Meal on trendikäs ruokakonsepti, jossa ruoka valmistuu uunissa kätevästi yhdessä astiassa. Tämä makkaravuoka syntyy Snellmanin Chorizo-makkarasta, bataateista, sipulista ja kirsikkatomaateista. Makua tuovat tuoreet yrtit ja makeutta vuokaan tulee hunajasta. Herra Snellmanin makkaravuoka uunissa, ole hyvä!

Ainekset

Makkaravuoka
  • 2 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
  • 1 kg bataattia
  • 2 kpl sipulia
  • 4 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl rasia kirsikkatomaatteja
  • 3 rkl silputtua timjamia
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 tl suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ohje

Kuori bataatit, viipaloi ne. Lohko sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.

Laita bataatti- ja sipulilohkot isohkoon uunivuokaan. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit, yrttisilppua, hunaja, suola, mustapippuri ja öljy. Kääntele ainekset hyvin sekaisin.

Laita vuoka 200 asteiseen uuniin 25 minuutiksi.

Paloittele tai viiltele makkarat. Lisää makkarat kasvisten päälle uunivuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä 20-25 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Vinkki!

Kokeile myös kunnon nakkivuoka -reseptiä sekä lenkki-munakoisovuokaa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 420 g
Energia 691 kJ / 166 kcal 2903 kJ / 696 kcal
Rasva 9.8 g 41.3 g
- josta tyydyttynyttä 3.1 g 12.8 g
Hiilihydraatit 13.2 g 55.3 g
- josta sokereita 5.5 g 23.3 g
Proteiini 5 g 22 g
Ravintokuitu 2.2 g 9.4 g
Suola 1.4 g 5.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle