Makkaravuoka

Makkaravuoka

Makkaravuoka ei ehkä ole kaikkein nopein valmistaa, mutta helppoudessaan se vetää vertoja monelle muulle ruoalle. One Pot Meal on trendikäs ruokakonsepti, jossa ruoka valmistuu uunissa kätevästi yhdessä astiassa. Tämä makkaravuoka syntyy Snellmanin Chorizo-makkarasta, bataateista, sipulista ja kirsikkatomaateista. Makua tuovat tuoreet yrtit ja makeutta vuokaan tulee hunajasta. Herra Snellmanin makkaravuoka uunissa, ole hyvä!

4 90 min

Ainekset

  • 2 pkt (á 230 g) Herra Snellmanin All Natural Chorizo
Lisäksi:
  • 1 kg bataatteja
  • 2 iso sipulia
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 3 rkl tuoretta timjamia tai rosmariinia
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä

Makkaravuoka — Ohje

  1. Kuori bataatit, viipaloi ne. Lohko sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Laita bataatti- ja sipulilohkot isohkoon uunivuokaan. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit, yrttisilppua, hunaja, suola, mustapippuri ja öljy. Kääntele ainekset hyvin sekaisin.
  3. Laita vuoka 200 asteiseen uuniin 25 minuutiksi.
  4. Paloittele tai viiltele makkarat. Lisää makkarat kasvisten päälle uunivuokaan.
  5. Jatka kypsentämistä vielä 20-25 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.
  6. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Vinkki!

Kokeile myös kunnon nakkivuoka -reseptiä sekä lenkki-munakoisovuokaa.

makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit