
Lätt lasagnesoppa
Stekmalet kött av nöt 7 % 400 g30min (varav 15min aktiv)
4
Lätt
Ingredienser
- 1 pkt Snellman Stekmalet kött av nöt 7 % 400 g
- 1 msk olivolja
- 1 lök
- 2 vitlökslyftor
- 2 msk tomatpuré
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilika
- 1.5 tsk röd chilipulver
- 2 burk av tomatkross (á 500 g)
- 0.5 l vatten
- 2 buljongtärning
- 8 fullkornslasagneskivor
- 0.5 tsk salt
- 0.5 tsk svartpeppar från kvarn
Dessutom
- 100 g turkisk yoghurt (lätt, 3,5%)
- 100 g körsbärstomat
- färsk basilika
Instruktioner
-
Kuori ja hienonna sipulit.
-
Laita kattilaan oliiviöljyä ja ruskista jauhelihaa hetki.
-
Lisää sipulit kattilaan jauhelihan joukkoon ja jatka paistamista, kunnes sipuli on pehmentynyt.
-
Lisää tomaattipyree, oregano, basilika ja chilirouhe. Kaada joukkoon tomaattimurska ja lihaliemi. Sekoita ja anna kiehahtaa.
-
Murenna lasagnelevyt kattilaan. Sekoita ja anna kiehua kannen alla hiljalleen poreillen 12–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla.
-
Puolita kirsikkatomaatit. Viimeistele keitto paksulla jugurtilla, kirsikkatomaateilla ja basilikalla.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 500 g | |
---|---|---|
Energi | 324 kJ / 77 kcal | 1618 kJ / 386 kcal |
Fett | 2.7 g | 13.3 g |
- varav mättat fett | 1 g | 5 g |
Kolhydrat | 6.8 g | 34.2 g |
- varav sockerarter | 2.6 g | 12.8 g |
Protein | 6 g | 28 g |
Fiber | 1.6 g | 8.1 g |
Salt | 0.7 g | 3.3 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.