Hoppa till innehållet
Limemarinad åt kött

Limemarinad åt kött

1

5min tillagningstid + 5min total tid

Lätt

En god limemarinad åt kött.

Ingredienser

Limemarinad åt kött
  • 1 dl olivolja
  • 1 vitlökslyftor, krossade
  • 1 lime saft
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 1 tsk hel rosépeppar
  • 1 några nypor salt

Instruktioner

Blanda ingredienserna och låt köttet marineras i flera timmar, gärna över natten.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 220 g
Energi 1638 kJ / 397 kcal 3603 kJ / 874 kcal
Fett 41 g 90.1 g
- varav mättat fett 5.7 g 12.6 g
Kolhydrat 7.1 g 15.5 g
- varav sockerarter 6.4 g 14.2 g
Protein 0 g 1 g
Fiber 0.3 g 0.6 g
Salt 0.9 g 1.9 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan