Mozzarella-pepperonibatong
15min
2
Lätt
Mjuk som mozzarella, pepprig som pepperoni – allt i en bastant batong.
Ingredienser
Mozzarella-pepperonibatong
- 1 batong
- 1 tomat
- 6 rödlöksringar
- 1 pkt Snellman Pepperoni salami 100 g
- 6 färska basilikablad
- 6 skivor mozzarella
Örtsås
- 2 msk olivolja
- 2 msk färsk basilika (hackad)
- 1 vitlökslyftor
Instruktioner
Blanda samman alla ingredienser till örtsåsen. Skär itu baguetten på längden och bred ut örtsåsen på underdelen av brödet. Skär tomat- och mozzarellaosten i skivor. Rada tomat, mozzarella, Pepperoni Light och basilika blad på batongen. Sätt ovandelen på baguetten.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 290 g | |
---|---|---|
Energi | 1147 kJ / 275 kcal | 3327 kJ / 797 kcal |
Fett | 16.1 g | 46.8 g |
- varav mättat fett | 6.1 g | 17.8 g |
Kolhydrat | 20.6 g | 59.7 g |
- varav sockerarter | 1.4 g | 4 g |
Protein | 11 g | 32 g |
Fiber | 1.4 g | 4.1 g |
Salt | 1.2 g | 3.6 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.