Hoppa till innehållet
Mozzarella-pepperonibatong

Mozzarella-pepperonibatong

Pepperoni salami 100 g

15min

2

Lätt

Mjuk som mozzarella, pepprig som pepperoni – allt i en bastant batong.

Ingredienser

Mozzarella-pepperonibatong
Örtsås
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk färsk basilika (hackad)
  • 1 vitlökslyftor

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienser till örtsåsen. Skär itu baguetten på längden och bred ut örtsåsen på underdelen av brödet. Skär tomat- och mozzarellaosten i skivor. Rada tomat, mozzarella, Pepperoni Light och basilika blad på batongen. Sätt ovandelen på baguetten.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 290 g
Energi 1147 kJ / 275 kcal 3327 kJ / 797 kcal
Fett 16.1 g 46.8 g
- varav mättat fett 6.1 g 17.8 g
Kolhydrat 20.6 g 59.7 g
- varav sockerarter 1.4 g 4 g
Protein 11 g 32 g
Fiber 1.4 g 4.1 g
Salt 1.2 g 3.6 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan