
Mustig gryta av nötstek
4
2h 10min total tid
Lätt
Mustig gryta av nötstek för frostiga vinterdagar. Herr Snellmans recept, varsågod!
4
2h 10min total tid
Lätt
Bryn köttärningarna i stekpanna. Sätt köttet i grytan, skölj pannan med vatten och häll på köttet i grytan. Blanda mjölet och vattnet och häll i tillsammans med köttet. Hacka löken och tärna morötterna. Häll alla ingredienserna i grytan. Låt bitsteken tillredas på svag värme i några timmar, eller tills köttet är mört.
/ 100g | / servering 230 g | |
---|---|---|
Energi | 470 kJ / 113 kcal | 1081 kJ / 259 kcal |
Fett | 7 g | 15 g |
- varav mättat fett | 3.1 g | 7.2 g |
Kolhydrat | 2.7 g | 6.2 g |
- varav sockerarter | 1.9 g | 4.4 g |
Protein | 10 g | 23 g |
Fiber | 0.8 g | 1.9 g |
Salt | 0.4 g | 1 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.
Spara
Till inköpslistan