Palapaisti

Arvio 3.5 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvotukseen.
Palapaisti 1

Palapaisti naudanlihasta sopii erinomaisesti kylmiin talvipäiviin. Palapaistin teko vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on takuulla vaivan väärti. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 130 min

Ainekset

  • 400 g Naudan palapaisti
  • 2 rkl voita
  • 0.5 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 laakerinlehti
  • 0.5 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 dl tomaattimurskaa
  • 0.5 tl valkopippuria
  • 1 dl kermaa

Tee näin

  1. Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle pataan. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon.
  2. Kuutioi sipulit ja paloittele porkkanat. Lisää kaikki ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.
Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä