Palapaisti

Palapaisti 1

Palapaisti naudanlihasta sopii erinomaisesti kylmiin talvipäiviin. Palapaistin teko vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on takuulla vaivan väärti. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 130 min

Ainekset

  • 400 g Naudan palapaisti
  • 2 rkl voita
  • 0.5 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 laakerinlehti
  • 0.5 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 dl tomaattimurskaa
  • 0.5 tl valkopippuria
  • 1 dl kermaa

Palapaisti — Ohje

  1. Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle pataan. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon.
  2. Kuutioi sipulit ja paloittele porkkanat. Lisää kaikki ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.

Vinkki!

Katso myös lihapata uunissa ranskalaisittain -resepti!

Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta joka tulee meidän perhetiloilta.  Näillä pääsee tekemään melkein mitä vain hyvää keittiössä, vain oma mielikuvitus ja maku toimikoon rajana!”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit