Hoppa till innehållet
Ostaladåb med nötstek

Ostaladåb med nötstek

4

Nöt och ost är närmast en oslagbar kombination på förrättsbordet.

Ingredienser

  • 200 g roquefortost
  • 2 dl grädde
  • 1 brk grynost
  • 1 dl Tunntunn Nötstek, skär i strimlor
  • 4 gelatinblad
  • 1 hackad purjo eller oliver (efter tycke och smak)
  • lite senap för smaksättning

Instruktioner

  1. Vispa grädden till skum
  2. Blanda de övriga ingredienserna sinsemellan
  3. Mjuka upp gelatinbladen i kallt vatten. Krama ur vattnet. Lös upp dem sedan i 2 msk kokande vatten
  4. Blanda gelatin och grädde och häll i ostblandningen
  5. Häll massan i en vattensköljd form. Låt stelna 4 timmar eller till följande dag. Servera med surskorpor, vindruvor eller andra frukter.

Nöt och ost är närmast en oslagbar kombination på förrättsbordet.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan