Siirry sisältöön
Juustohyytelö naudanpaistilla

Juustohyytelö naudanpaistilla

4

Naudanlihan ja juuston yhdistelmä tuo alkupalapöytään jännittävän makuyhdistelmän. Tämän lisukkeen valmistaminen ei varsinaisesti vie kauan aikaa, mutta juustohyytelön naudanpaistilla tulee antaa hyytyä 4 tuntia tai jopa ihan seuraavaan päivään saakka. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

  • 200 g sinihomejuustoa muruina
  • 2 dl kermaa
  • 1 pkt raejuustoa
  • 1 pkt Ohuen ohut naudanpaisti
  • 4 liivatelehteä
  • 1 silputtua purjoa tai oliiveja (maun mukaan)
  • hieman sinappia mausteeksi

Ohje

Vatkaa kerma vaahdoksi. Silppua naudanpaisti

Sekoita muut ainekset keskenään

Pehmennä liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuutin ajan ja purista kuiviksi. Sekoita ne sen jälkeen 2 rkl kiehuvaa vettä

Sekoita kermavaahto ja liivate keskenään ja lisää se juustoseokseen

Kaada massa vedellä huuhdottuun vuokaan. Anna hyytyä 4 tuntia tai seuraavaan päivään

Tarjoa vaikkapa hapankorppujen, viinirypäleiden tai muiden hedelmien kanssa.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle