Juustohyytelö naudanpaistilla

Juustohyytelö naudanpaistilla 1

Naudanlihan ja juuston yhdistelmä tuo alkupalapöytään jännittävän makuyhdistelmän. Tämän lisukkeen valmistaminen ei varsinaisesti vie kauan aikaa, mutta juustohyytelön naudanpaistilla tulee antaa hyytyä 4 tuntia tai jopa ihan seuraavaan päivään saakka. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4 300 min

Ainekset

  • 200 g sinihomejuustoa muruina
  • 2 dl kermaa
  • 1 pkt raejuustoa
  • 1 pkt Ohuen ohut naudanpaisti
  • 4 liivatelehteä
  • 1 silputtua purjoa tai oliiveja (maun mukaan)
  • hieman sinappia mausteeksi

Juustohyytelö naudanpaistilla — Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Silppua naudanpaisti
  2. Sekoita muut ainekset keskenään
  3. Pehmennä liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuutin ajan ja purista kuiviksi. Sekoita ne sen jälkeen 2 rkl kiehuvaa vettä
  4. Sekoita kermavaahto ja liivate keskenään ja lisää se juustoseokseen
  5. Kaada massa vedellä huuhdottuun vuokaan. Anna hyytyä 4 tuntia tai seuraavaan päivään
  6. Tarjoa vaikkapa hapankorppujen, viinirypäleiden tai muiden hedelmien kanssa.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit