Siirry sisältöön
Juustohyytelö naudanpaistilla

Juustohyytelö naudanpaistilla

4

Naudanlihan ja juuston yhdistelmä tuo alkupalapöytään jännittävän makuyhdistelmän. Tämän lisukkeen valmistaminen ei varsinaisesti vie kauan aikaa, mutta juustohyytelön naudanpaistilla tulee antaa hyytyä 4 tuntia tai jopa ihan seuraavaan päivään saakka. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

  • 200 g sinihomejuustoa muruina
  • 2 dl kermaa
  • 1 pkt raejuustoa
  • 1 pkt Ohuen ohut naudanpaisti
  • 4 liivatelehteä
  • 1 silputtua purjoa tai oliiveja (maun mukaan)
  • hieman sinappia mausteeksi

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Silppua naudanpaisti

  2. Sekoita muut ainekset keskenään

  3. Pehmennä liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuutin ajan ja purista kuiviksi. Sekoita ne sen jälkeen 2 rkl kiehuvaa vettä

  4. Sekoita kermavaahto ja liivate keskenään ja lisää se juustoseokseen

  5. Kaada massa vedellä huuhdottuun vuokaan. Anna hyytyä 4 tuntia tai seuraavaan päivään

  6. Tarjoa vaikkapa hapankorppujen, viinirypäleiden tai muiden hedelmien kanssa.

Naudanlihan ja juuston yhdistelmä tuo alkupalapöytään jännittävän makuyhdistelmän. Tämän lisukkeen valmistaminen ei varsinaisesti vie kauan aikaa, mutta juustohyytelön naudanpaistilla tulee antaa hyytyä 4 tuntia tai jopa ihan seuraavaan päivään saakka. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle