Hoppa till innehållet
Pastasallad

Pastasallad

20min

4

Lätt

Gott som tilltugg till kött. Den här kalla pastasalladen passar utmärkt till varmt kött. Ett välbeprövat recept från oss här på Snellman, varsågod!

Ingredienser

Pastasallad
  • 2 dl mini farfalle pasta
  • 1 rödlök
  • 1 vitlökslyftor
  • 1 gurka
  • 0.5 dl strimlad färsk persilja
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar malen
  • 2 dl fetaost i kuber
  • 0.5 g granatäpplensfrö
  • 1 gräddfil

Instruktioner

Pastasallad — Gör så här
  1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna. Skala och hacka löken, bryn i stekpannan. Tärna gurkan och fetaosten. Blanda alla ingredienserna, tillsätt sist fröna från ett granatäppel.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 300 g
Energi 486 kJ / 116 kcal 1459 kJ / 348 kcal
Fett 4.8 g 14.3 g
- varav mättat fett 3 g 8.9 g
Kolhydrat 12.5 g 37.6 g
- varav sockerarter 1.4 g 4.2 g
Protein 5 g 14 g
Fiber 1.2 g 3.7 g
Salt 0.8 g 2.3 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Gott som tilltugg till kött. Den här kalla pastasalladen passar utmärkt till varmt kött. Ett välbeprövat recept från oss här på Snellman, varsågod!

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält

Spara

Till inköpslistan