Rökt Iivari och grönsaker

Savustaja Iivarin makkarat 1

Vår tillsatsfria All Natural Iivari blir riktigt god på grillen, men den kan också tillredas i en rökpåse tillsammans med grönsaker. Perfekt för en regning dag!

4

Ingredienser

  • 1 pkt (400 g) Snellman All Natural Iivari
  • 4 paprikor
  • 1–2 lökar
  • 1 knippa salladslök
  • 0.5 kruka mejram eller oregano
  • 10 färska salviablad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 tsk havssaltflingor
  • 1 rökpåse
All Natural Iivari

Rökt Iivari och grönsaker — Gör så här

  1. Börja med att noggrannt läsa rökpåsens instruktioner.
  2. Öppna korvpaketet, torka av korvarna med hushållspapper och stick hål i dem med en gaffel.
  3. Skölj paprikorna. Skala löken och skär i bitar. Dela gräslöken i två och hacka grovt. Lägg grönsakerna i en skål och tillsätt salviabladen, örterna, oljan och kryddorna. Blanda om.
  4. Lägg grönsakerna och korvarna i rökpåsen. Stäng påsen enligt instruktionerna. Värm ugnen till 250 grader. Lägg rökpåsen på en ugnsplåt och placera på ugnens nedersta fals. Låt värmas på 250 grader i ungefär 10 minuter. Sänk värme till 200 grader och låt vara i 10-15 minuter till.
  5. Ta rökpåsen ur ugnen, och låt stå i 5 minuter innan du öppnar den.
  6. Servera tillsammans med en fräsch sallad.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept