Salt fyllning för stekhällsplättar

Suolainen täyte muurinpohjaletuille 1

Gott och enkelt.

4

Ingredienser

Fyllning
  • 400 g stekmalet kött
  • gräslök
  • 1 nypa grillkrydda
  • körsbärstomater
Plättarna
  • 5 dl röd mjölk
  • 2 st ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl kornmjöl
  • nypa salt
  • smör för stekning

Salt fyllning för stekhällsplättar — Gör så här

  1. Bryn köttet och tillsätt hackad gräslök och kryddor. När köttet är färdigstekt, tillsätt körsbärstomaterna. Fyll plättarna med köttblandningen och toppa med Dijon-sås.
  2. Muurikkaplättar
Allting stämmer i Riktig malet kött

Malet kött är en grundbult i vår matkultur och i många familjer äts malet kött varje vecka. Vi på Snellmans vill att alla hemmakockar skall ha möjligheten att välja de bästa möjliga produkterna till sin vardag, och därför producerar vi dessa så bra vi bara kan.

Det finns malet kött.
Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer