Salt fyllning för stekhällsplättar

Suolainen täyte muurinpohjaletuille 1

Gott och enkelt.

4

Ingredienser

Fyllning
  • 400 g stekmalet kött
  • gräslök
  • 1 nypa grillkrydda
  • körsbärstomater
Plättarna
  • 5 dl röd mjölk
  • 2 st ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl kornmjöl
  • nypa salt
  • smör för stekning

Salt fyllning för stekhällsplättar — Gör så här

  1. Bryn köttet och tillsätt hackad gräslök och kryddor. När köttet är färdigstekt, tillsätt körsbärstomaterna. Fyll plättarna med köttblandningen och toppa med Dijon-sås.
  2. Muurikkaplättar
Jauheliha banner 02

Du myser
när vi inte fryser

Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.

Det finns malet kött.

Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer