Suolainen täyte muurinpohjaletuille

Suolainen täyte muurinpohjaletuille 1

Täytetyt letut tai täytetyt krepit tai crepes, kuten täytettyjen lettujen syntysijoilla Ranskassa sanotaan, ovat helppo pikkusuolainen lounaaksi tai lämpimän kesäillan iltapalaksi. Ne valmistuvat käden käänteessä – varsinkin, jos kokkeja on useampia, täyte on nopea valmistaa muurinpohjalettuja paiston aikana.

4

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • ruohosipulia
  • 1 ripaus grillimaustetta
  • kirsikkatomaatteja
Muurinpohjaletut:
  • 5 dl punaista maitoa
  • 2 kanamunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • suolaa
  • voita paistamiseen

Suolainen täyte muurinpohjaletuille — Ohje

Täyte
  1. Ruskista jauheliha ja lisää silputtu ruohosipuli, mausteet ja kirsikkatomaatit
  2. Täytä letut jauhelihaseoksella.
Muurinpohjaletut
  1. Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin
  2. Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.
Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit