Suolainen täyte muurinpohjaletuille
Täytetyt letut tai täytetyt krepit tai crepes, kuten täytettyjen lettujen syntysijoilla Ranskassa sanotaan, ovat helppo pikkusuolainen lounaaksi tai lämpimän kesäillan iltapalaksi. Ne valmistuvat käden käänteessä – varsinkin, jos kokkeja on useampia, täyte on nopea valmistaa muurinpohjalettuja paiston aikana.
4
Ainekset
-
- 400 g Kunnon paistijauhelihaa
- ruohosipulia
- 1 ripaus grillimaustetta
- kirsikkatomaatteja
- Muurinpohjaletut:
-
- 5 dl punaista maitoa
- 2 kanamunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ohrajauhoja
- suolaa
- voita paistamiseen
Suolainen täyte muurinpohjaletuille — Ohje
- Täyte
-
- Ruskista jauheliha ja lisää silputtu ruohosipuli, mausteet ja kirsikkatomaatit
- Täytä letut jauhelihaseoksella.
- Muurinpohjaletut
-
- Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin
- Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.