
Suolainen täyte muurinpohjaletuille
1h 30min (josta aktiivista 30min)
4
Helppo
Ainekset
Suolainen täyte muurinpohjaletuille
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 0.5 kpl ruukkua ruohosipulia
- 1 tl grillimaustetta
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 0.5 tl suolaa
Muurinpohjaletut
- 5 dl täysmaitoa
- 2 kpl kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ohrajauhoja
- 0.5 tl suolaa
- 1 rkl voita paistamiseen
Lisäksi
- 2 dl ranskankermaa
Ohje
Täyte
-
Ruskista jauheliha ja lisää silputtu ruohosipuli, mausteet ja kirsikkatomaatit
-
Täytä letut jauhelihaseoksella.
Muurinpohjaletut
-
Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin
-
Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 360 g | |
---|---|---|
Energia | 605 kJ / 145 kcal | 2179 kJ / 522 kcal |
Rasva | 8.4 g | 30.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.9 g | 17.8 g |
Hiilihydraatit | 8.3 g | 29.8 g |
- josta sokereita | 2.7 g | 9.8 g |
Proteiini | 9 g | 31 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 2.5 g |
Suola | 0.6 g | 2.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.