Toast Snellman
6
30min tillagningstid + 30min total tid
Lätt
Ingredienser
Toast Snellman
- 6 skivor rågbröd
Lämmin tomaatti-avokadokastike
- 1 burk av tomatkross (á 500 g)
- 1 avocado
- 1 lime saft
- 1 vitlökslyftor, krossade
- 0.2 dl löv av basilika
- 0.5 tsk grovmald svartpeppar
- 1 fingersalt
- 1 msk vit balsamico
KR Snellman-höystö
- 1 pkt Snellman Riktig skinnfri länk 450 g
- 1 dl pumpafrön
- 1 rödlök
- 100 g körsbärstomat
- 1 fingersalt
- 1 kruka basilika
- 1 msk avokadoolja
Garnering
- 1 riven limeskal
- 1 msk pumpafrön
- 0.1 dl färska basilikablad
Instruktioner
Kuori ja pilko avokadopuolikas ja sekoita tomaattimurskan, limen mehun ja valkosipulin kanssa. Pyöräytä seos sileäksi sauvasekoittimella. Mausta mustapippurilla, sormisuolalla ja balsamicolla. Lämmitä kastike nopeasti vasta hetki ennen tarjoilua
Paahda kurpitsan siemenet kuivalla pannulla (varo polttamasta) ja siirrä syrjään. Leikkaa Snellmanin lenkkimakkara pieniksi kuutioiksi ja paista avokadoöljyssä, kunnes lenkkipalaset ovat saaneet pintaansa hieman väriä. Siirrä paistetut lenkkipalat syrjään
Kuullota kevyesti avokadoöljyssä pitkiksi suikaleiksi leikattu punasipuli ja kirsikkatomaatin puolikkaat. Mausta ripauksella sormisuolaa. Yhdistä kasvikset, lenkkipalaset ja kurpitsansiemenet. Lisää joukkoon basilikalehtisilppu ja sekoita varovasti
Paahda ruisleipä, laita leivälle reilu lusikallinen lämmintä tomaatti-avokadokastiketta ja Snellman-höystöä. Rouhaise päälle hieman mustapippuria ja koristele raastetulla limen kuorella, paahdetuilla kurpitsan siemenillä ja tuoreilla basilikan lehdillä.
Tips
Kokeile myös club sandwich -reseptiämme. Leipien välissä on maukasta kalkkunaa, pekonia ja juustoa.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 250 g | |
---|---|---|
Energi | 695 kJ / 167 kcal | 1738 kJ / 418 kcal |
Fett | 10.5 g | 26.3 g |
- varav mättat fett | 2.9 g | 7.2 g |
Kolhydrat | 8.3 g | 20.6 g |
- varav sockerarter | 2.1 g | 5.2 g |
Protein | 7 g | 18 g |
Fiber | 3.1 g | 7.8 g |
Salt | 0.9 g | 2.4 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.